Mayıs ayının ilk bombası TOKİ'den! 1059 TL'ye 2 odalı 1481 TL'ye 3 odalı ev müjdesi! Kaçırmayın sınırlı sayıda

TOKİ Başkanlığı Mayıs 2022 ilk konut satış duyurusunu yayımladı. TOKİ duyurusunda kuralı konut kapsamında 180 ay vadeli 2+1 ce 3+1 ev satışı yapacağını açıkladı. Taksitler 1059 ve 1481 TL'den başlıyor
Mayıs ayının ilk bombası TOKİ'den! 1059 TL'ye 2 odalı 1481 TL'ye 3 odalı ev müjdesi! Kaçırmayın sınırlı sayıda

Emlak365.com - Uzun süredir TOKİ'den konut satış ilanı bekleyen yüz binlerce vatandaş bulunuyor. Konut fiyatlarının artması ve TOKİ'nin çok özel avantajlar sunması yayımlanacak olan konut satış ilanlarına olan ilgiyi en üst seviyeye çıkardı. Aylık kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için çok büyük fırsat sunan TOKİ, resmi sitesinden yayımladığı bir duyuru ile Mayıs ayının ilk konut satış ilanını yayımladı.

TOKİ'DEN MAYIS AYININ İLK KONUT SATIŞ İLANI GELDİ İŞTE O TALİHLİ ŞEHİR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konut satışlarının, kuralı konut satışı kapsamında olacağını duyurdu. Kurum duyurusunda şanslı şehrin Malatya olduğunu ilan etti. Malatya ili Pötürge İlçesi Tepehan Mahallesinde yer alan konut projesinden toplam 56 konut satışı yapılacağını açıkladı. Konut satışlarının bir kısmı 2+1 dairelerden bir kısmı ise 3+1 dairelerden oluşuyor.

Başvuru Tarihleri Açıklandı

Kuralı konut satışları kapsamında yapılacak olan başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. İstekliler başvurularını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile e-Devlet sistemine girerek online olarak yapabilecekler. Online yapılacak olan başvuruların ardından vatandaşlar başvuru ücretini Ziraat Bankası yada Halk Bankası'na ödeyecekler. Başvurular ön başvuru formu ve ardından başvuru ücretinin ödenmesiyle tamamlanacak.

Başvurularını online yapmak istemeyenler doğrudan Ziraat Bankası yada Halk Bankası üzerinden yapabilirler. Bu kapsamda tüm işlemler bankanın online işlemleri ile tamamlanacak. Başvuruda bulunacak olanlar için e-Devlet ve Ziraat Bankası başvuru ekranı 16 Mayıs tarihinde açılacak. Başvurular 24 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kura çekilişi ise 30 Mayıs'ta tamamlanacak ve hak sahipleri belirlenecek.

ÖDEME PLANLARINA 2+1 VE 3+1 DAİRELERİN SATIŞ FİYATLARINA BAKIN

TOKİ Başkanlığı konut satışları için fiyat listesi açıkladı. Listede 2+1 konutların ve 3+1 dairelerin kaç TL fiyat ile satılacağı açıklandı. Listelerde ayrıca her bir konut için ne kadar peşinat ödeneceği ve aylık kaç TL taksitle ödemelere başlanacağı bildirildi.

Mayıs ayının ilk bombası TOKİ'den! 1059 TL'ye 2 odalı 1481 TL'ye 3 odalı ev müjdesi! Kaçırmayın sınırlı sayıda

Mayıs ayının ilk bombası TOKİ'den! 1059 TL'ye 2 odalı 1481 TL'ye 3 odalı ev müjdesi! Kaçırmayın sınırlı sayıdaMayıs ayının ilk bombası TOKİ'den! 1059 TL'ye 2 odalı 1481 TL'ye 3 odalı ev müjdesi! Kaçırmayın sınırlı sayıda

Mayıs 2022 konut satış duyurusu ile ev almak isteyenler için en düşük 2+1 taksit ödemesi 1059 TL olacak. 3+1 konutları tercih edeceklerin ödeyecekleri rakam ise 1481 TL'den başlayacak. Geri ödemeler yüzde 10 oranında peşinat ödemesi ve 180 ay vade ile borçların tamamlanması şeklinde olacak.