Sadece Saatler Kaldı! 20 Bin TL'si Olana Satılık TOKİ Konutları 899 Liraya 3 Odalı Ev

TOKİ Başkanlığı 18 Mart Cuma günü saat 23.59 itibariyle bazı konutların satışları için başvuruları almayı bitirecek. Halen devam eden satışlar ile 120, 180, 240 ay vadeyle ev alma şansı var.
Sadece Saatler Kaldı! 20 Bin TL'si Olana Satılık TOKİ Konutları 899 Liraya 3 Odalı Ev

TOKİ Başkanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda ilan edilen son 4 gündür ise başvuru ekranı açık olan konut satışlarının bazıları için son gün, bugün. Vatandaşlar gün içerisinde e-Devlet kanalı üzerinden ön başvuru formu doldurup ardından başvuru ücretini ödeyerek ev alma şansı yakalayabilirler. İkinci seçenek ise Ziraat Bankası şubelerine giderek tüm işlemleri bankadan halleredek başvuruları tamamlamak.

BAŞVURULAR BUGÜN 23.59'DA SONA ERİYOR! YÜZDE 10 PEŞİNAT, 180 AY VADE VE 395 TL TAKSİTLE EV ALMA ŞANSINI KAÇIRMAYIN

Konut satışı yapılacak olan şehirler ile bu şehirlerde yapılacak olan satışlar için ilan edilen fiyat özelliklerini aşağıda paylaşıyoruz. İlan edilen listelerdeki şehirlerden ev almak isteyenler başvuru ekranı kapandan işlemlerini tamamlayabilirler.

395 TL Taksitle Ev - Akrabadan Bu Fiyata Alınamaz Daireler

TOKİ Başkanlığı'nın konut satış duyurularında en dikkat çeken ilan Konya Akören konut satışı. belli bir sayıda konut satışı yapacak olan kurum bu şehir başvuru yapacak olan vatandaşların ayda sadece 392 TL taksit ödeyeek ev alabileceklerini duyurdu. 3 odalı evler için taksit tutarı da 899 TL'den başlıyor. Bu konutlar için peşinat tutarları da düşük.

Sadece Saatler Kaldı! 20 Bin TL'si Olana Satılık TOKİ Konutları 899 Liraya 3 Odalı EvSadece Saatler Kaldı! 20 Bin TL'si Olana Satılık TOKİ Konutları 899 Liraya 3 Odalı Ev

1249 TL - 180 Ay Vadeyle TOKİ Dairesi Kurayla Alınabilecek

Listede yer alan bir diğer şehir ise Karaman oldu. TOKİ Karaman Merkez projeisnde yer alan konutların önemli bir bölümünü satışa çıkardı. 2+1 şeklindeki konutlardan 135 tanesi ve 3+1 konutların 64 tanesini satacak olan kurum yüzde 20 peşinat ve 180 ay vade olanaklarını açıkladı. Bu projeden ev almak için de son tarih bugün.

Sadece Saatler Kaldı! 20 Bin TL'si Olana Satılık TOKİ Konutları 899 Liraya 3 Odalı Ev

Yüzde 20'sini Peşin Ödeyene 15 Yıllık Ödeme Planıyla 2+1, 3+1 TOKİ Evleri

Ev almak isteyenler için başvuru süreci sona erecek bir diğer konut projesi ise Düzce'de yer alıyor. Merkez Beyciler Mahallesinde yer alan konut projesinden 100'den fazla ev satışı olacak. 81 adet 2 odalı ev satacak olan kurum 20 adette 3 odalı ev satacak. Toplam 101 daire satışı yapılacak olan Düzce'de konut fiyatları 311 bin TL'den başlıyor.

Sadece Saatler Kaldı! 20 Bin TL'si Olana Satılık TOKİ Konutları 899 Liraya 3 Odalı Ev

KURALI KONUT SATIŞLARI HAK SAHİPLİĞİ OLMA

TOKİ yukarıda yer alan tüm konutlar için ayrı ayrı kura çekilişi yapacak. Başvuruda adı çıkanlar hak sahibi olacak. Bu isimler daha sonra ödeme ve devir teslim işlemleri için kuruma davet edilip ödeme ödeme planı oluşturulacak. Kura işlemleri en fazla 2 hafta içinde tamamlanacak.