Sinop Boyabat TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak, Tarih Belli Mi?

TOKİ Sinop Boyabat kura tarihi belli oldu. Hak sahibi belirleme kurası canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek.
Sinop Boyabat TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak, Tarih Belli Mi?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sinop ili Boyabat ilçesinde 131 adet konut kapsamında üretilecek 12 adet konut satışa sunuldu. 21 Şubat - 25 Şubat tarihleri arasında başvuruları alınan projede konutlar 2+1 ve 3+1 niteliğe sahip. 2+1 konutlardan 10 adedi, 3+1 konutlardan ise 2 adedi için hak sahibi belirleme kurası gerçekleştirilecek.

TOKİ Sinop Boyabat Hak Sahibi Belirleme Kurası Ne Zaman Çekilecek?

Toplu Konut İdaresi Sinop'un Boyabat ilçesinde inşa ettiği 131 adet konuttan 12'si için kura çekimi yapacak. TOKİ Sinop Boyabat kura çekimi 03 Mart 2022 tarihinde saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek olup, eş zamanlı olarak TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı yayınlanacak. Konut projesine katılan kişiler, kura çekimini tüm şeffaflığı ile anbean takip edebilecekler.

Sinop Boyabat TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak, Tarih Belli Mi?

Sinop Boyabat konut projesinde yer alan evlerin aylık taksitleri ise sadece 889 TL'den başlıyor. Evlerin net alanı 62 m2 ila 81 m2 arasında değişirken konutlar için sözleşme sırasında yüzde 10 peşinat bedeli talep ediliyor. Bu miktar da 17 bin TL'den başlayan fiyatlara denk geliyor.

SİNOP BOYABAT TOKİ BAŞVURU ÜCRETLERİ NE ZAMAN İADE EDİLECEK?

TOKİ Sinop Boyabat kurası sonucunda konut alma hakkı elde edemeyen kişilerin başvuru ücretleri 7 Mart 2022, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri 21 Mart 2022, yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise 28 Mart 2022 tarihleri arasında başvuru sahiplerine iade edilecek.