TOKİ Balıkesir Susurluk Sultaniye Kura Çekimi Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

TOKİ tarafından Balıkesir Susurluk Sultaniye'de inşa edilen konut projesi için hak sahibi belirleme kurası noter huzurunda çekilecek.
TOKİ Balıkesir Susurluk Sultaniye Kura Çekimi Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçlayan Çevre, ŞEhircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Balıkesir ilinin Susurluk ilçesine bağlı Sultaniye Mahallesinde 210 adet konut ve 35 adet dükkan inşaatı projesini başlatmıştı.

Başvuru süreci şubat ayının son haftasında tamamlanan projede, 210 adet konut içerisinden 14 adedi satışa sunuluyor. Balıkesir Susurluk Sultaniye TOKİ projesi için hak belirleme kurası bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ BALIKESİR SUSURLUK KURA SONUÇLARI VE İSİM LİSTESİ!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Balıkesir Susurluk Sultaniye mahallesinde satışa sunulan 14 adet 2+1 ve 3+1 konut için hak sahibi belirleme kurası bugün çekilecek.

TOKİ Balıkesir Susurluk kurasını canlı izlemek isteyenler için kura çekimi TOKİ'nin sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram üzerinden canlı yayınlanacak. Projeye başvuru yapan vatandaşlar kura çekimini bu kanallar üzerinden takip edebilecekler.

TOKİ Balıkesir Susurluk Sultaniye Kura Çekimi Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

TOKİ Balıkesir Susurluk kura çekimi sonuçları TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden kura çekimi tamamlandığında isim listesi halinde yayınlanıyor. Kura sonucunu sorgulamak isteyen vatandaşlar TOKİ GOV TR adresine girerek TC kimlik numaraları ile hak sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.

Balıkesir Susurluk TOKİ sonuçları ilan edildiğinde haberimize ekleyeceğiz.

Kura çekilişinde asil hak sahiplerinin ardından 3 adet 3+1, 11 adet de 2+1 konut için yedek hak sahibi belirlenecek. Diğer hak sahiplerinin çekilmesi durumunda yedek talihliler ev sahibi olma şansı yakalayabilecekler.