TOKİ Bursa İnegöl Karalar kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belirlendi! Sonuç sorgulama ekranı

TOKİ tarafından Bursa İnegöl Karalar'da inşa edilen 88 adet konut için konut belirleme kurası gerçekleştirildi. İnegöl Toki kura sonuçları ve isim listesi haberimizde.
TOKİ Bursa İnegöl Karalar kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belirlendi! Sonuç sorgulama ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa'nın İnegöl ilçesi Karalar Mahallesi'nde 805 konut projesi kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut için konut belirleme kurası bugün gerçekleştirildi.

TOKİ Bursa İnegöl Karalar kura sonuçları açıklandı 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa'nın İnegöl ilçesi Karalar Mahallesinde inşa ettirilen 805 adet konuttan 70 adet 2+1 nitelikli, 18 adet ise 3+1 nitelikli toplam 88 adet konut için geçtiğimiz haftalarda başvuru süreci tamamlanmıştı.

Başvuru şartlarını sağlayanlar arasından 26 Nisan 2022 Salı günü yapılan kura çekimi sonucunda hak sahipleri belirlendi. TOKİ hizmet binasında gerçekleştirilen konut belirleme kurası, seyirci kabul edilmediği için TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları (Facebook , Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı yayınlandı.

Konut belirleme kurası sonucu 88 aile ilk kez ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşarken kura sonuçları ise TOKİ GOV TR üzerinden yayınlandı.

TOKİ Bursa İnegöl Karalar kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belirlendi! Sonuç sorgulama ekranı

Toki Bursa İnegöl Karalar 2+1 3+1 isim listesi belirlendi!

TOKİ Bursa İnegöl Karalar'da inşa edilen konutlar için gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında başvuru yapan birçok vatandaş kura sonuçlarını ve isim listesini araştırıyor. TOKİ İnegöl isim listesi TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanıyor. Aynı zamanda kura sonuçlarını kendi kontrol etmek isteyen kişiler, yine aynı internet sitesi üzerinden 'Kura Sonuç Sorgulama' bölümüne TC kimlik numaralarını yazdıklarında ev sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.