TOKİ Denizli Bozkurt İnceler kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belirlendi!

TOKİ tarafından Denizli Bozkurt ilçesi İnceler mahallesi konut projesi için konut belirleme kurası çekildi. TOKİ Bozkurt İnceler kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı haberimizde.
TOKİ Denizli Bozkurt İnceler kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belirlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye'nin 81 ilinde konut inşa edilmeye devam ediyor. Kuralı satışların yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da konut projeleri üreten TOKİ, bu kez Denizli Bozkurt Kaymakamlığı ile ortak bir proje gerçekleştirerek Bozkurt 2. Etap'ta (İnceler Mahallesi) vatandaşları ev sahibi yapacak.

Denizli Bozkurt İnceler TOKİ projesi kapsamında üretilen 158 adet konut için kura çekimi geçtiğimiz dakikalarda gerçekleştirildi.

TOKİ Denizli Bozkurt İnceler kura sonuçları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli ilinin Bozkurt ilçesi İnceler mahallesinde 100 bin sosyal konut kapsamında üretilen 158 adet konut için konut belirleme kurası çekildi.

TOKİ hizmet binasında gerçekleştirilen kura çekimine hâlâ sürmekte olan pandemi nedeniyle seyirci kabul edilmedi. Projeye başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ'nin sosyal medya hesapları (Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter) üzerinden yapılan canlı yayın ile kurayı takip etti.

Projede yer alan 2+1 konutlar için 27, 3+1 konutlar için ise 34 adet başvuru alındı. Toplam 61 adet başvuru alan proje için konut belirleme kurası gerçekleştirildi ve geriye kalan konutlar için daha sonra yeniden başvuru açılması bekleniyor.

TOKİ Denizli Bozkurt İnceler 2+1 3+1 isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Denizli İnceler kura çekiminin tamamlanması ardından başvuru sahipleri kura sonucu ve isim listesini araştırmaya başladı. Kura sonuçları TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanırken aynı zamanda isim listesi de duyuruluyor. Başvuru sahipleri sonuçları kendileri öğrenmek isterse TOKİ GOV TR üzerinde bulunan duyurular sekmesine girerek ilgili projeye tıkladıklarında kura sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

Emlak365.com