TOKİ Düzce Merkez Beyciler Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi İlan Edildi! Kura Sonuç Sorgulama Ekranı

TOKİ Düzce Merkez Beyciler konut projesi kapsamında gerçekleştirilen kura çekimi tamamlandı. Düzce Merkez TOKİ kura sonuçları ve isim listesi haberimizde.
TOKİ Düzce Merkez Beyciler Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi İlan Edildi! Kura Sonuç Sorgulama Ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelir gurubundaki vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ tarafından Düzce Merkez Beyciler mahallesinde 309 adet konut ve 8 dükkanlı ticaret merkezi kapsamında üretilecek 101 adet konutu satışa çıkarmıştı.

Başvuru süreci geçtiğimiz hafta tamamlanan ve talep projesi olarak üretilecek konutlar için konutlar için kura çekimi bugün gerçekleştirildi.

TOKİ DÜZCE MERKEZ BEYCİLER KURASI ÇEKİLDİ KURA SONUÇLARI!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Düzce Merkez Beyciler Mahallesi'nde üretilecek 101 adet konut için bugün kura çekimi gerçekleştirildi.

Noter huzurunda, TOKİ hizmet binasında yapılan kura çekimine izleyici kabul edilmezken, kura çekiminin şeffaflığı ve herkese ulaşabilmesi açısından TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları bulunan Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı yayınlandı.

81 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 konut için kurada ismi çıkıp çıkmadığını merak eden kişiler TOKİ kura sonucu ve isim listesini araştırıyor. TOKİ kura çekimi sonrasında kura sonuçları ve isim listesi TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanıyor. Sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler aynı zamanda TC kimlik numaralarıyla da sonuçları sorgulayabilecekler.

TOKİ Düzce Merkez Beyciler Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi İlan Edildi! Kura Sonuç Sorgulama Ekranı

DÜZCE BEYCİLER TOKİ 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ YAYINLANDI!

Kuralı satış dışında talep projelerine de ağırlık veren TOKİ, Düzce Merkez'de inşa edilen konutlar için sona yaklaştı. Kurada ismi çıkan ve konutunun niteliğini öğrenen kişiler yeni evleri için hazırlık yapmaya başladı. Ayda bin 382 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olacak olan vatandaşlar, TOKİ isim listesini araştırıyor. 36 ayda teslim edilecek konutlar için anahtar teslimi, idare ve ilan edilecek programa göre belirlenecek.