TOKİ Edirne Merkez Hadımağa Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi Belli Oldu!

TOKİ tarafından Edirne Merkez Hadımağa konut belirleme kurası gerçekleştirildi. Kura sonucunda 2+1 3+1 konutlar için isim listesi belli oldu. İşte sonuçlar...
TOKİ Edirne Merkez Hadımağa Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi Belli Oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut projelerine ara vermeden devam ediyor. TOKİ tarafından 100.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında, Edirne Merkez Hadımağa mahallesinde inşa edilecek 221 konuttan 205 adedi için konut belirleme kurası gerçekleştirildi.

TOKİ EDİRNE MERKEZ HADIMAĞA KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI BELLİ OLDU

TOKİ tarafından Edirne Merkez Hadımağa konut projesi kapsamında 143 adet 3+1 ve 62 adet nitelikli olmak üzer toplam 205 adet konut için konut belirleme kurası bugün saat 11.00'da yapıldı. Kura çekimi TOKİ hizmet binasında gerçekleştirilirken, kuraya herhangi bir seyirci kabul edilmedi. Kura çekimini takip etmek isteyen vatandaşlar TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları ( Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden yayını canlı takip etme şansı buldu.

Edirne Merkez Hadımağa TOKİ kura sonuçları noter huzurunda çekilen kura ile belirlenirken, sonuçlar TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor.

TOKİ Edirne Merkez Hadımağa Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi Belli Oldu!

EDİRNE MERKEZ HADIMAĞA TOKİ 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ 2022!

Edirne Merkez Hadımağa TOKİ kura sonuçları ve isim listesi belli oldu. Talep projesi olarak ortaya çıkan proje ile 205 aile ev sahibi olma şansı yakaladı. Projeye başvuru yapan vatandaşlar konut belirleme kurası sonrasında yayınlanacak isim listesini bekliyor.

TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek için TOKİ GOV TR üzerinden ' Kura Sonuç Sorgulama ' bölümüne TC kimlik numaralarını yazan vatandaşlar, ev sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler. TOKİ Edirne Merkez Hadımağa kura sonucu isim listesi yayınlandığında haberimize ekleyeceğiz.