TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi noter huzurunda belirlendi!

TOKİ tarafından Iğdır Merkez Karaağaç mahallesinde üretilen 190 adet konut için konut belirleme kurası çekildi. Kura sonuçları ve isim listesi haberimizde yer alıyor.
TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi noter huzurunda belirlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 100 bin sosyal konut projesi kapsamında, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde inşa edilen 337 konut için daha önce başvurular alınmış ve yüzlerce vatandaş kura günü için gün saymaya başlamıştı.

İdare tarafından gerçekleştirilen Iğdır Merkez Karaağaç mahallesindeki konut projesi için Konut Belirleme Kurası 19 Nisan 2022 tarihinde saat 11.00'de çekildi.

TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100.000Sosyal Konut Projesi kapsamında, Iğdır Merkez Karaağaç mahallesi 337 adet konut projesinde inşa edile 133 adet 2+1 ve 57 adet 3+1 nitelikli toplamda 190 adet konut için gerçekleştirilen kura çekimi TOKİ hizmet binasında noter huzurunda çekildi.

Kura çekimine seyirci kabul edilmezken vatandaşlar TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram üzerinden verilen canlı yayın ile kurayı takip etme imkanı yakaladı.

TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi noter huzurunda belirlendi!

TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç kura sonuçları ve isim listesi TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Kura sonucunu öğrenmek isteyen kişiler site üzerinden listeyi inceleyebilir ya da Kura Sonuç sorgulama bölümüne TC kimlik numaralarını yazarak kura sonuçlarını öğrenebilecekler.

Kurada ismi çıkan kişiler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini 25 Nisan 2022 - 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Iğdır Şubesi'nde imzalayacak.

Hak sahipleri, satış fiyatının yüzde 10'unu peşin, kalan tutarın aylık yüzde 0,49 vade farkı oranı ve 240 ay vadeyle sabit taksit ile ödeyecekler. Taksit ödemeleri ise sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak.

Emlak365.com