TOKİ Isparta Aksu kura sonuçları belli oldu! Aksu Toki 2+1 3+1 isim listesi ekranı

TOKİ'nin Isparta Aksu ilçesindeki projesi için konut belirleme kurası gerçekleştirildi. Kura çekimi sonucunda vatandaşlar ev sahibi olmanın heyecanını yaşadı.
TOKİ Isparta Aksu kura sonuçları belli oldu! Aksu Toki 2+1 3+1 isim listesi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 100 bin sosyal konut projesi kapsamında alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara özel konut üretmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Isparta ilinin farklı ilçelerinde konutlar inşa edildi. Isparta Aksu 94 konut projesine başvuru yapanların ise beklediği gün geldi. Konut belirleme kurası 9 Mayıs 2022 günü noter huzurunda çekildi.

TOKİ Isparta Aksu kura sonuçları 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konut projeleri üreterek vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Uygun fiyatlı ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan TOKİ, vatandaşların yüzünü güldürecek konutları birer birer sahiplerine teslim ediyor. Bu kapsamda Isparta Aksu ilçesinde inşa edilen 94 konut için konut belirleme kuraları çekildi.

Projeye daha önce başvuru yapan kişiler için büyük önem arz eden kura çekimi sonucunda aileler yeni evlerine kavuştu.

TOKİ Isparta Aksu 2+1 3+1 isim listesi

TOKİ Isparta Aksu konut belirleme kurası TOKİ hizmet binasında noter huzurunda çekildi. Pandemi tedbirleri sebebiyle seyircisiz olarak gerçekleştirilen kura çekimi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları (Facebook, Youtube, Twitter ve Instagram) üzerinden canlı yayınlandı.

2+1 ve 3+1 daireler yeni sahiplerini bulurken, TOKİ tarafından Gayrimenkul Sözleşme imzalama işlemlerine dair daha sonra yeni bir duyuru yapılacağı bildirildi.

TOKİ Isparta Aksu kura sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler, TOKİ GOV TR üzerinde yer alan 'Duyurular' bölümünden isim listesine ulaşabilmekle birlikte TC kimlik numaralarını yazarak da sonuçları öğrenebilecekler.

Emlak365.com