TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi 2022!

TOKİ tarafından Isparta Eğirdir'de inşa edilen 142 konut için konut belirleme kurası gerçekleştirildi. Eğirdir TOKİ kura sonuçları haberimizde.
TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen 100 bin konut kampanyası devam ediyor. Bu kapsamda İdare'nin yaptığı Isparta Eğirdir 142 konut projesi kapsamında 9 Mayıs 2022 tarihinde konut belirleme kurası gerçekleştirildi.

TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşların ev sahibi olabilmesi için projelerini sürdürüyor. Piyasanın çok altı fiyatlar ve yüksek standartlara sahip evler inşa eden TOKİ, başvuru kabul ettiği projeler için kura çekimi düzenliyor.

TOKİ 100 bin sosyal konut kampanyası kapsamında hayata geçirilen Isparta Eğirdir 142 konut projesi için daha önce başvuru süreci tamamlanmıştı. Bugün ise sıra konu belirleme kurasına geldi. Başvuru sonrası heyecanlı bir bekleyiş içerisine giren vatandaşlar, kura çekimini seyirci kabul edilmediği için TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden takip etti.

Isparta Eğirdir TOKİ isim listesi açıklandı mı? 2+1 3+1 isim listesi

TOKİ Isparta Eğirdir konut belirleme kurasının sonuçları açıklandıktan sonra başvuru sahipleri yönünü isim listesine çevirdi. 2+1 ve 3+1 nitelikli konutların satışa çıkarıldığı projenin sonuçları TOKİ GOV TR üzerinden açıklanıyor. Kura çekiminin tamamlanması ardından da isim listesi yayınlanıyor. Kura sonucunu ve konutunuzun blok, kat, daire no gibi niteliklerini öğrenmek için Toki'nin resmi internet sitesini ziyaret ederek sonuçlara erişebilirsiniz.

TOKİ Isparta Eğirdir sonuçları açıklandığında haberimiz, güncelleyeceğiz.

Emlak365.com