TOKİ Isparta Merkez Çünür Kura Sonuçları! 307 Konut 2+1 3+1 İsim Listesi

Toplu Konut İdaresi tarafından Isparta Merkez Çünür'de inşa edilen 307 konut için konut belirleme kurası çekildi. Isparta Merkez TOKİ kura sonuçları ve isim listesi 2022.
TOKİ Isparta Merkez Çünür Kura Sonuçları! 307 Konut 2+1 3+1 İsim Listesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) 50 bin konut projesi kapsamında faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Alt ve orta gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ, hem kuralı satış hem de talep projeleri gerçekleştiriyor.

Vatandaşların uygun fiyatlarla ev sahibi olmasının yolunu açan TOKİ, 50.000 konut projesi ile Isparta Merkez Çünür'de 307 konutu satışa çıkardı. TOKİ tarafından yapılacak kura çekimi ile daha önce başvuru yapan adayların Konut Belirleme Kurası çekilecek.

TOKİ ISPARTA MERKEZ ÇÜNÜR KURA SONUÇLARI 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ!

Toplu Konut İdaresi tarafından daha önce duyurusu yapılan ve başvuru süreci tamamlanan Isparta Merkez Çünür konut projesi için sona gelindi. Isparta Merkez projesi için 2+1 konutlara 255, 3+1 konutlara ise 75 adet başvuru yapıldı. Başvurusu kabul edilen bu vatandaşlar bugün yapılacak kura çekimi ile evlerinin niteliklerini öğrenecekler.

TOKİ hizmet binasında gerçekleşecek olan kura çekimine koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyirci kabul edilmiyor. Kura çekimi izlemek isteyen vatandaşlar TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı yayını takip edebilecekler.

TOKİ Isparta Merkez Çünür Kura Sonuçları! 307 Konut 2+1 3+1 İsim Listesi

Toki kura sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar, kura sonuçlarını dakikalar içerisinde sorgulayabiliyor. TOKİ GOV TR üzerinden ' Kura Sonuç Sorgulama ' bölümüne TC kimlik numarasını yazan vatandaşlar, kura çekimi sonuçlarını anında görüntüleyebilecekler.

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları henüz TOKİ tarafından ilan edilmedi. Kura sonuçları ve isim listesi açıklandığında biz de haberimizde ekleyeceğiz.