TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları belli oldu! 2+1 3+1 konutların isim listesi yayımlandı!

TOKİ tarafından Isparta Merkez Çünür'de inşa edilen 697 konut için konut belirleme kurası çekildi. Kura sonucu vatandaşlar ev sahibi olmanın heyecanını yaşarken isim listesi ve kura sonucu açıklandı.
TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları belli oldu! 2+1 3+1 konutların isim listesi yayımlandı!

Alt ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşları ev sahibi yapabilmek adına çeşitli çalışmalar yürüten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Isparta Çünür 1.002 adet konut projesinde inşa ettirilen; 487 adet 2+1 nitelikli ve 210 adet 3+1 nitelikli olmak üzere toplamda 697 adet konut için 21 Nisan 2022 tarihinde (bugün) 'Konut Belirleme Kurası'nı gerçekleştirdi.

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi tarafından Isparta'nın Çünür ilçesinde talep projesi olarak hayata geçiren konut projesi kapsamındaki 697 adet konut için bugün TOKİ hizmet binasında konut belirleme kurası gerçekleştirildi.

Noter huzurunda çekilen kuraya seyirci kabul edilmezken, kuranın şeffaflığı açısından baştan sona kadar TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı yayınlandı.

Kurada konutları belirlenen vatandaşlar ilk kez ev sahibi olmanın heyecanını yaşarken kura sonuçları ve isim listesini araştırmaya başladılar.

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları belli oldu! 2+1 3+1 konutların isim listesi yayımlandı!

Isparta Merkez Çünür Toki 2+1 3+1 isim listesi 2022!

Toplu Konut İdaresi tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde Isparta Çünür'de ev sahibi olacak 697 adet vatandaş belirlendi. Kura sonuçları TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanmak ile birlikte sonucunu kendi sorgulamak isteyen kişiler yine aynı web sitesi üzerinde bulunan ' Kura Sonuç Sorgulama ' sekmesine T.C kimlik numaralarını yazarak evlerinin blok, kat ve daire gibi bilgilerine erişebilecekler.

Konut belirleme kurasında ismi çıkan kişiler, 09 Mayıs - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Halk Bankası Isparta Şubesi'ne giderek Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar.

Emlak365.com