TOKİ Karaman Merkez Akçaşehir Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi İlan Edilidi!

TOKİ Karaman Merkez Akçaşehir kura sonuçları belli oldu. Ev sahibi olmak için heyecanla bekleyen vatandaşlar noter huzurunda yapılan kura sonrası evlerine kavuştu. İşte isim listesi ve kura sonuçları.
TOKİ Karaman Merkez Akçaşehir Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi İlan Edilidi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 bin sosyal konut projesi kapsamında, Karaman Merkez Akçaşehir Beldesi 142 adet konut projesinde yer alan 72 adet 2+1 konut ve 48 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 120 konut için konut belirleme kurası gerçekleştirildi.,

TOKİ KARAMAN MERKEZ AKÇAŞEHİR KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

TOKİ tarafından Karaman ilinin Merkez Akçaşehir beldesinde 142 adet konuttan 72 adet 2+1 konut ve 48 adet 3+1 daire için konut belirleme kurası saat 11.00'de yapıldı. TOKİ hizmet binasında gerçekleştirilen kura çekimi noter huzurunda yapıldı ve canlı yayın ile TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları ( Facebook, Twitter, YouTube v Instagram ) üzerinden yayınlandı. 2+1 konutlar için 50, 3+1 konutlar için ise 44 başvuru yapıldı.

Söz konusu konutların fiyatı 250 bin liradan başlıyor. Aylık taksitleri ise bin 152 liradan başlayarak evin oda sayısı, blok, kat gibi etkenlerine göre değişiklik gösteriyor.

Karaman Merkez Akçaşehir kura sonuçlarını öğrenmek için TOKİ GOV TR adresine girerek '' Kura Sonuç Sorgulama '' bölümüne TC kimlik numarasını yazarak konutun blok, kat ve daire gibi bilgilerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca TOKİ tarafından kura çekiminin yapıldığı gün kura sonuçlar ve isim listesi de açıklanıyor. TOKİ Karaman Merkez Akçaşehir 2+1 3+1 isim listesine ulaşmak için TOKİ'nin resmi internet sitesini takip edebilirsiniz.

Kura sonuçları yayımlandığında haberimize ekleyeceğiz.