TOKİ Kilis Merkez Tahtalı kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi belli oldu! TOKİ Sonuç sorgulama ekranı

TOKİ tarafından Kilis Merkez Tahtalı mahallesinde inşa edilen 67 adet konut için hak sahibi belirleme kurası çekildi. Tahtalı Toki kura sonuçları ve isim listesi haberimizde.
TOKİ Kilis Merkez Tahtalı kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi belli oldu! TOKİ Sonuç sorgulama ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı alt ve orta gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapabilmek adına her hafta yeni projelerini duyuruyor. TOKİ tarafından Kilis ili Merkez ilçesi Tahtalı mahallesinde inşa ettirilen 168 adet konut için 'Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası ' kurası çekildi.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı kura sonuçları açıklandı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kilis merkez Tahtalı mahallesinde inşa edilen 168 konuttan 37 adet 2+1 tipi ve 30 adet 3+1 tipi konut için hak sahibi belirleme kurası bugün gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrası 67 vatandaş ilk kez ev sahibi olmanın heyecanını yaşadı.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı kurası TOKİ hizmet binasında noter huzurunda çekildi. Kuranın şeffaflığı açısından kura çekimi canlı yayın ile TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden yayınlandı. Vatandaşlar kura çekimine gidemese de kurayı canlı canlı takip etme şansı yakaladı.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi belli oldu! TOKİ Sonuç sorgulama ekranı

Kilis Merkez Tahtalı TOKİ 2+1 3+1 isim listesi belirlendi

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı konut projesi kapsamında satışa çıkarılan 67 adet 2+1 ve 3+1 konut için kura çekimi tamamlandı. Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen başvuru sahipleri internette kura sonuçlarına ve hak sahibi isim listesine ilişkin araştırma yapıyor.

TOKİ, kura sonuçlarını ve isim listesini TOKİ GOV TR adresi üzerinden yayınlıyor. Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler bu listelere göz atabileceği gibi yine aynı web sitesi üzerinde bulunan 'Kura Sonuç Sorgulama' sekmesine TC kimlik numaralarını yazarak ev sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı isim listesi yayınlandığında haberimize ekleyeceğiz.

Emlak365.com