TOKİ Konya Cihanbeyli Kura Sonuçları ve İsim Listesi Yayınlandı!

TOKİ tarafından Konya Cihanbeyli kura çekimi gerçekleştirildi. Konya Cihanbeyli kura sonuçları ve isim listesi yayımlanırken, vatandaşlar ev sahibi olmanın heyecanını yaşadı.
TOKİ Konya Cihanbeyli Kura Sonuçları ve İsim Listesi Yayınlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projeleri kapsamında, Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde inşa edilen 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ KONYA CİHANBEYLİ KURA SONUÇLARI VE 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI!

Türkiye'nin dört bir yanında ucuz konut projelerini hayata geçiren TOKİ, alt ve orta gelir grubundaki Konyalı vatandaşları ev sahibi yapabilmek için yeni konut projesini daha önce duyurmuştu. TOKİ Konya Cihanbeyli konut projesi kapsamında üretilen 210 konuttan 146 adet 2+1 konut için 142 başvuru, 64 adet 3+1 konut için ise 60 başvuru yapıldı.

Bugün TOKİ hizmet binasında noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda TOKİ Konya Cihanbeyli projesindeki hak sahipleri belirlendi. Kurada ismi çıkan vatandaşlar blok, kat ve daire bilgilerini öğrenerek evleri için hazırlık yapmaya başladı.

TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. İsim listesi açıklanan kura çekimi için sonuçları öğrenmek isteyen vatandaşlar TOKİ GOV TR internet sitesine girerek, Kura Sonuç Sorgulama bölümüne TC kimlik numaralarını girerek sonuçları anında sorgulayabilecekler.

2+1 ve 3+1 daireler yeni sahiplerini bulurken, kura çekimi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı yayın ile yayımlandı.

Konya Cihanbeyli TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar, TOKİ GOV TR üzerinden kura sonuçlarına ve talihlilerin isim listesine ulaşabilecekler.