TOKİ Kütahya Simav Demirci Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

TOKİ Kütahya Simav Demirci konut belirleme kurası sonuçları belirlendi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonrası hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.
TOKİ Kütahya Simav Demirci Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik kuralı satışlarının yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da konut projeleri üretiyor.

Bu kapsamda Kütahya'nın Simav ilçesi Demirci mahallesinde '' 100 Bin Sosyal Konut Projesi '' kapsamında 98 adet konut inşa ediyor. Daha önce başvuru süreci tamamlanan konutlar için sıra konut belirleme kurasına geldi.

TOKİ KÜTAHYA SİMAV DEMİRCİ KURA SONUCU VE İSİM LİSTESİ!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı TOKi tarafından, 100 bin sosyal konut projesi kapsamındaki, Kütahya Simav Demirci 98 adet konut projesinde yer alan 46 adet 2+1 konut ve 52 adet 3+1 konut olmak üzere toplamda 98 adet konut için '' Konut Belirleme Kurası '' bugün gerçekleştiriliyır. Saat 11.00'de TOKİ hizmet binasında yapılacak kura çekimi salgın hastalık nedeniyle seyircisiz yapılacak.

Kura çekimini anlık takip etmek isteyen vatandaşlar TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları ( Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı yayını izleyebilecekler.

TOKİ Kütahya Simav Demirci Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

TOKİ Kütahya Simav Demirci kura sonuçları ve isim listesi, kura çekiminin ardından TOKİ GOV TR adresi üzerinden yayınlanıyor. Aynı zamanda TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden de '' Kura Sonuç Sorgulama '' bölümüne TC kimlik numaralarını yazarak kura sonuçlarını öğrenebilecekler.

Kütahya Simav Demirci TOKİ sonuçları açıklandığında haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.