TOKİ Sinop Boyabat Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

TOKİ Sinop Boyabat kura sonuçları belli oluyor. 12 adet konut için noter huzurunda hak sahibi belirleme kurası gerçekleştirilecek. Kura sonuçları ve isim listesi haberimizde.
TOKİ Sinop Boyabat Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor. Türkiye'nin hemen hemen her ilinde projelerine ara vermeden devam eden TOKİ, Sinop'un Boyabat ilçesinde de bir konut projesi düzenledi.

Daha önce duyurusu yapılan ve başvuu süreci tamamlanan Sinop Boyabat konutları için sıra hak sahibi belirleme kurasına geldi.

TOKİ SİNOP BOYABAT KURA SONUÇLARI VE İSİM LİSTESİ!

TOKİ Sinop Boyabat'ta 131 adet konut kapsamında üretilecek 12 adet konut satışa sunuldu. Bugün gerçekleştirilecek hak sahibi belirleme kurası sonrası 12 aile bu dairelerin sahibi olacak.

2+1 ve 3+1 nitelikli olan konutlar için TOKİ binasında saat 11.00'de kura çekimi yapılacak. Kura çekimine uzun süredir olduğu gibi yine izleyici kabul edilmiyor. TOKİ Sinop Boyabat kura çekimi TOKİ'nin sosyal medya hesapları Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram üzerinden canlı takip edilebilecek.

Kura çekimi sona erdiğinde başvuru yapmış olan vatandaşlar kura sonuçlarını TOKİ GOV TR üzerinden sorgulayabilecek. Aynı zamanda TOKİ, kura çekiminin yapıldığı gün kurada ismi çıkanların listesini de yayımlıyor.

17 bin TL peşinat ile ev sahibi olmanın kapısını açan TOKİ kurasında ismi çıkanlar için ilerleyen dönemde sözleşme dönemi başlayacak. Sürecin ardından vatandaşlar anahtarlarına sahip olarak yeni evlerinin kapısını açabilecekler.

TOKİ Sinop Boyabat kura sonuçları ve isim listesi açıklandığında haberimize ekleyeceğiz.