500.000 TL Yerine 350.000 TL'ye Alabilirsiniz! 2022'nin Ucuz, Uygun, İndirimli Ev Alma Yöntemleri

2022 yılında ucuz, uygun ev almak isteyenler için bazı formüller bulunuyor. Tüm bu formülleri ve ev almadan önce takip edilmesi gereken tüm ayrıntıları izlenecek yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz.
500.000 TL Yerine 350.000 TL'ye Alabilirsiniz! 2022'nin Ucuz, Uygun, İndirimli Ev Alma Yöntemleri

Ev almak isteyen vatandaşlar için fiyatlar 2022 öncesinde çok yükselmiş olsa bile halen takip edilebilecek indirim olanakları bulunuyor. Vatandaşlar için 2022 yılında içinde takip edilebilecek olan indirim olanaklarını, uyugun ucuz fiyatlı satış imkanlarını ve mutlaka takip edilmesi gereken kampanyaları derledik. İşte ev almadan önce izlemeniz gereken o yöntemler.

EV ALMAK İSTEYENLER İLK TERCİHİNİZ LOJMAN SATIŞLARI OLABİLİR

Emlak365.com olarak lojman satış ilanlarını il il ve düzenli olarak toplu halde sizlerle paylaşıyoruz. İl Milli Emlak Müdürlükleri yanında belediye başkanlıkları, SGK, DSİ, VGM, KGM, PTT gibi kurumlar ile birlikte çeşitli kamu kurumları kendilerine ait dairelerin satışlarını yapıyorlar. Satışlar belli bir muhammen bedel üzerinden olurken ilk teklif fiyatları piyasanın altında oluyor. İndirimli fiyatlardan yararlanmak isteyenler için ise ihalelere katılıp tekliflerini sunabilirler.

BANKA KONUT SATIŞLARINA ÖZEL KREDİLER

Bankalar kendilerine ait olan boş daireleri satıyorlar. Bu dairelerin satışlarına ise konut kredisi kampanyası uygulanıyor. Öyle ki müşterilere 2021'in sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında 0.69'dan başlayan hem finansman hem krediler sunuldu. Banka konutlarına ulaşmak isteyenler ise bankaların gayrimenkul satış sayfalarını takip edebilirler. Emlak365.com olarak bizlerde dönem dönem güncel ilanlara sitemizde yer veriyoruz.

KAMPANYALI KONUT KREDİLERİ 0.88'DEN BAŞLIYOR

Kampanyalı konut kredisi kullanarak düşük maliyetli kredi kullanabilirsiniz. Şu anda devam eden konut kredisi kampanyasında müşterilere yüzde 0.88'den başlayan faizle kentsel dönüşüm kredisi veriliyor. Bu kredi kiracı ve ev sahiplerine düşük faizle 120 ay vade ile konut kredisi kullandırarak ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Vakıfbank tarafından sağlanan konut kredisinde birçok vatandaş hak sahibi olduğunu bilmediği için başvuruda bulunmuyor.

PROJEDEN YÜZDE 40 İNDİRİMLİ EVLER

Konut projelerinden ev almak isteyenlere temelden ev alımı durumunda çok büyük indirimler sağlanıyor. Yüzde 40'a varan indirimlerden faydalanarak ev almak isteyenlerin ise bu süreci çok dikkatli yönetmeleri gerekiyor. Zira temelden, projeden ev alımlarında mağduriyetlerin yaşanma olasılığı yüksek olduğundan çok kapsamlı bir sözleşme imzalanması gerekiyor.

KAMPANYALI KONUT SATIŞLARI

Markalı konutlardan almak isteyenlere firmalar 0.99'dan başlayan faiz ve uzun vadeli ödeme planları ile konut satışı yapıyorlar. Sıfır ev alacaklar kendi illerinde devam eden projeleri araştırabilir ve firmaların kampanyalarını öğrenebilirler.