540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar

İcradan satışı yapılacak gayrimenkuller arasında villa ilanları da bulunuyor. Farklı özelliklerde bulunan villalar için 540.000 TL'den başlayan fiyatlar belirlendi. İşte son satış listesi.
540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar

İcra kapsamında satışı yapılacak gayrimenkuller arasında standart dairelerin, konutların yanında villalar da bulunuyor. İstanbul, Ankara dışında birçok şehirde villa satışı için ilan bulunuyor. Güncel satış listesini ve söz konusu gayrimenkuller için nasıl ihale sürecine katılım sağlanacağını sizlerle paylaşıyoruz. İşte güncel villa satış ilanları.

İCRADAN SATILIK VİLLA SATIŞ DUYURULARI

Yayımlanan duyurulara bakıldığına Bursa, Balıkesir, Ankara, Kayseri, Yalova, Hatay, İstanbul, İskenderun, Aydın gibi şehirlerde villa satışı yapılacağı açıklandı. Konut satışları için güncel liste basın ilan kurumu üzerinden duyuruldu.

Villa satış duyurularında farklı özelliklerde yer alan dairelerin satılacağı bildirildi. 2 katlı bahçeli villalar dışında turistik alanlarda yer alan villalar da bulunuyor. Bunların dışında şehir içinde kalmış konutların satış ilanları da yayımlandı. İşte söz konusu konut satışlarına dair güncel liste ve fiyat tabloları.

540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar540.000 TL'den Başlıyor! İcradan Satılık Dubleks, Tripleks 2, 3, 4 Katlı Villalar

Yukarıda yer alan listelerde vatandaşlar villa satışı için duyuru yayımlayan kamu kurumunu, ihaleye konu olan gayrimenkulün özelliklerini, ihaleye çıkarılan villa için belirlenen muhammen bedel listesini ve ihale tarihine öğrenecekler.

İHALEYE KATILMAK İÇİN İNTERNET BAŞVURU ADRESİ

Öncelikle ihaleye katılmak isteyenler için en önemli detay, kurumların yayımladıkları duyuru metinlerinin incelenmesi. Kurumların tamamı gayrimenkulün özelliğine ilişkin kapsamlı bilgi verir. Satışların nasıl ve ne zaman olacağının yanında satış listesine dahil olanlar, satış işlemlerine teklif verme detaylar aktarılır.

Basın İlan Kurumu üzerinden bu duyurulara ulaşmak mümkün. Kurumların satış ilanlarına ulaşan vatandaşlar bir gayrimenkul için teklif vermek istediklerinde online başvuru yapabilirler. Kamudan icralık gayrimenkuller için vatandaşlar artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verebilirler.