60.000 TL'ye 104 M2 Belediyeden Satılık Apartman Dairesi! Satışlar Herkese Açık

Belediyelerin lojman satışları kapsamında son yayımlanan son duyuru Gümüşhane Köse Belediyesinden geldi. Belediye başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile 104 m2 apartman dairesini 60 bin TL'ye satacak.
60.000 TL'ye 104 M2 Belediyeden Satılık Apartman Dairesi! Satışlar Herkese Açık

Belediyeler kamu konutu satışlarına devam ediyorlar. Kasım ayının ilk günlerinde gelen yeni ilanlar, ev almayı planlayanlar için önemli fırsatlar oluşturuyor. Düşük faizli lojman ilanlarına ek düşük fiyatlar çok önemli avantajlar sağlıyorlar.

BELEDİYEDEN 60.000 TL'YE SATILIK KAMU KONUTU

Gümüşhane Köse Belediye Başkanlığı kamu konutu satışı için bir duyuru yayımladı.

Belediye başkanlığı kendisine ait olduğu bir daireyi ihale ile satışını gerçekleştirecek. Konutun özelliklerini açıklayan belediye başkanlığı, dairenin zemin katta bulunduğunu ve 104 metrekare büyüklükte olduğunu ilan etti.

Satış işlemlerine dair de süreç aşamalarını isteklilere aktaran Köse Belediyesi "Mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi bulunan aşağıda cinsi, katı, kapı numarası, m2,si muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve ihale saati belirtilen konutlar 2886 sayılı yasanın 45. maddesi doğrultusunda “Açık Teklif (Açık Artırma) Usulü“ ile satılacaktır." açıklamasında bulundu.

Konutun satış fiyatı, geçici teminat bedeli ve ihale tarihine dair yayımlanan tablo şu şekilde;

60.000 TL'ye 104 M2 Belediyeden Satılık Apartman Dairesi! Satışlar Herkese Açık

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Belediyeden konut almak isteyenler başvurularını ihale tarihine kadar kuruma bildirecekler. İhale işlemleri Yeni Mahalle Atatürk Caddesi No:7 adresindeki Köse Belediyesi Başkanlık Odasında yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler için belediye tarafından ilan edilen başvuru evrakları şunlar.

Geçici teminatı veya Limiti dahilinde süresiz Banka Teminat mektubu Kanuni ikametgâh belgesi ve nüfus cüzdan fotokopisi İhaleye vekâleten katılacakların noter tasdikli vekâletname; bu evrakları derleyecek olan istekliler daha sonra 1.800 TL olarak açıklanan geçici teminat bedelini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklar.

Başvurular için Köse Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'den ihale şartnamesi alınabilecek. Ayrıca posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.