2023 kış sezonu dekorasyon trendi alarmı çaldı! Hemen koşun evinize bunları alın

Yeni sezona girmek için gün sayanlar için bekledikleri trend alarmı verildi. Bu sene dekorasyonda birbirinden renkli objeler her evi süsleyecek, rengarenk evlerde kışın iç karartıcı havası silinecek.
2023 kış sezonu dekorasyon trendi alarmı çaldı! Hemen koşun evinize bunları alın

Kış sezonu öncesi dekorasyon trendleri baştan aşağıya yenilenmeye devam ederken özellikle de salon dekorasyonu için bu sene birbirinden renkli objeler dikkat çekiyor. Dekorasyon trendi alarmı verilen objeler ile bu sene iç karartan kapalı ortamlara bir son verilirken daha canlı ve enerjisi yüksek yaşam alanları tasarlaması amaçlanıyor. 

Dekorasyonun en vazgeçilmez parçaları arasında yer alan figürler ve küçük biblolar bu kış yeniden sezona damga vurmaya hazırlanırken canlı renkler dikkat çekti. Stilistler bu sene iç mekanlarda bol bol canlı renklere sahip özel figürlerin kullanılacağını belirtirken özellikle de kış renklerine uzak olan ve yazın canlılığını hatırlatan sarı renk öne çıkıyor. 

SARI RENGİN BÜYÜSÜ EVLERDE YAZI HİÇ UNUTTURMAYACAK! 

Dekorasyon konusunda bu sene diğer kışlardan farklı olarak sarı renk ilk kez bu kadar öne çıkarken stilistler sarı rengin yazı hatırlatması nedeni ile tercih edilmesini öneriyor. Sarı renkli biblolar kadar kırlentler ve farklı aksesuarlar ile dekorasyon tamamlanırken küçük dokunuşlar büyük farklar yaratıyor. 

Dekorasyon tüyosu arayan kişilere stilistler sarı rengin yanı sıra canlı renklerin tüm tonlarını kullanabileceklerini belirtirken biblolar için ayrı raf önerisi de bulunuyor. Duvarlara asılacak raflarda tek sıra halinde yerleştirilecek biblolarda ise ton geçişlerine dikkat edilmesi gerekiyor. Tek bir ton kullanılacaksa bu durumda ise aynı ortamda mutlaka bu renge sahip olan bir başka dekorasyon unsurunun tamamlayıcı parça olarak yer alması gerekiyor.