152 metrekare müstakil ev! TEB satışa çıkardı, 125 Bin TL isteniyor!

Bankalardan yapılan gayrimenkul satışları zaman zaman oldukça avantajlı bir yatırım modeli olabiliyor. TEB de yeni gayrimenkul satış ilanlarını yayınladı. TEB oldukça uygun bir maliyetle müstakil ev satışı yapacağını duyurdu.
152 metrekare müstakil ev! TEB satışa çıkardı, 125 Bin TL isteniyor!

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin son dönemlerde en çok karşılaştıkları problem yükselen fiyatlar oluyor. Emlak piyasasının normal koşullarında gayrimenkul yatırımı yapmanın pek de cazibesi kalmadı. Yükselen fiyatlarla gayrimenkul satın alanların kazançlı çıkabilmeleri için çok uzun süre beklemeleri gerekebiliyor. Bunun için de en uygun maliyetle gayrimenkul satın almanın yollar çok daha fazla araştırılmaya başlandı. 

BANKALAR UYGUN FİYATA SATABİLİYOR

Gayrimenkul satışlarında bankalar çok önemli bir alternatif oldular. Bunu değerlendirenler ise düşük fiyatla gayrimenkul sahibi olma imkanı buluyorlar. Bu fiyatların oldukça makul tutulması insanların kafalarını karıştırabiliyor. Bankalar için ise bu gayrimenkullerin elden çıkarılması çok daha önemli oluyor. Her gayrimenkulün saklanması bankalar için ayrı bir külfet oluyor. Ayrıca kredi zararlarına karşılık mülk edinilen bu gayrimenkullerden bazı bankalar sadece bu zararın karşılanmasını yeterli göremiyorlar. Son olarak bir tür ihale sistemi satış yapıldığı için süreç içerisinde değerinin bulunması amaçlandığından piyasanın altında fiyatlar açıklanıyor. 

TEB GAYRİMENKUL SATIŞI YAPIYOR!

Gayrimenkul satışı yapan bankalar arasında TEB de bulunuyor. TEB tarafından yayınlanan gayrimenkul ilanları ile hangi mülklerin satış konusu yapıldığı kamuoyuna ilan ediliyor. Bu ilanları inceleyenler satın almak istedikleri gayrimenkulleri belirleyerek satın alma teklifinde bulunabiliyorlar. Bu şekilde yapılan gayrimenkul yatırımının maliyeti çok kısa sürelerde çıkarılabiliyor. Bunun için ise gayrimenkuller için fazla sayıda teklif olmaması gerekiyor. Çok teklif olması demek satıştaki gayrimenkulün satın alması için ödenmesi gereken tutarın yükselmesi anlamına geliyor. 

TEB'DEN SATILIK GAYRİMENKULLER!

TEB tarafından satışa çıkarılan düşük fiyatlı gayrimenkuller belli oldu. Buna göre Şanlıurfa Viranşehir'de 152 metrekarelik müstakil konut 125.000 TL'ye satışa çıkarıldı. Aynı şekilde Mardin Kızıltepe'de 300 metrekarelik depo da 200 Bin TL'ye satılıyor. Iğdır Merkez'de ise 655 metrekarelik iş yeri 550 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. 

152 metrekare müstakil ev! TEB satışa çıkardı, 125 Bin TL isteniyor!

TEB tarafından Uşak Ulubey'de 15.203 metrekarelik tarla ise 305 Bin TL'ye satışa sunuldu. Mardin Kızıltepe'de 49.147 metrekarelik tarla 760 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.