200 Bin TL devlet destekli prefabrik ev! Sadece 79 Bin TL ödeyeceksiniz!

Prefabrik evlerin Nisan ayı fiyatları ve firmaların düzenledikleri kampanyalar araştırılıyor. Prefabrik ev kampanyaları neler? Prefabrik ev devlet desteği ne kadar?
200 Bin TL devlet destekli prefabrik ev! Sadece 79 Bin TL ödeyeceksiniz!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler hem kampanyaları hem de devlet desteklerini araştırıyorlar. Kampanyaları inceleyenler en uygun fiyatlı prefabrik eve ulaşabiliyorlar. Bu uygun fiyatlara bir de devlet desteği eklendiğinde prefabrik evler sudan ucuz maliyetle yaptırılabiliyor. Bunun için prefabrik evlerle alakalı olarak tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor.

PREFABRİK EVLERDE DEVLET DESTEK ÖDEMESİ!

Prefabrik ev yaptırmayı devlet zaman zaman teşvik edebiliyor. Ancak bunun için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. Bu destek Aile Bakanlığı tarafından verilirken ihtiyaç sahipliği aranıyor. Buna göre hane içinde kişi başı ortalama aylık gelir net asgari ücretin üçte birinden fazla olmamalıdır. Bunun yanında prefabrik evin yaptırılacağı arsanın tam hisseli tapusu da isteniyor. Bunların yanında bazı özel şartlar da yerine getirilirse Aile Bakanlığı prefabrik ev yardımı olarak 200 Bin TL ödeme yapıyor.

PREFABRİK EVLERDE NEDEN TALEP PATLAMASI YAŞANIYOR

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler firmalarla iletişime geçtiklerinde sipariş verseler dahi bir süre beklemek zorunda kalıyorlar. Bu da yaşanan talep patlamasından kaynaklanıyor. Özellikle deprem sonrası insanlar prefabrik evleri depreme dayanıklı gördükleri için tercih ediyorlar. Buna betonarme yapılara göre daha ucuz olması da eklenince prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sayısında ciddi bir artış meydana geliyor.

Prefabrik ev yaptırmanın çok daha fazla sayıda avantajı bulunmaktadır. Bakımının maliyetsiz oluşu, istendiğinde sadece montaj ve kurulum maliyeti ile bir başka yere kurulabilmesi gibi öne çıkan özellikleri bulunmaktadır. 

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

200 Bin TL devlet destekli prefabrik ev! Sadece 79 Bin TL ödeyeceksiniz!

Prefabrik ev fiyatları araştırma konusu olmaya devam ediyor. internette yayınlanan bir ilana göre 2+1 68 metrekare bir prefabrik ev 279.900 TL'ye yaptırılıyor. Bu prefabrik evi yaptırırken 200.000 TL devlet desteği alanlar yalnızca 79.900 TL ödeyerek bu müstakil eve sahip olabiliyorlar. Bu 79.900 TL'lik tutar da ihtiyaç kredisi kullanılarak 36 aya böldürülerek taksit taksit ödenebiliyor. Bu şekilde prefabrik ev sahibi olmak çok ekonomik olabiliyor.

Not: Burada yer alan bilgiler sadece bilgilendirmek amacıyla haberleştirilmiştir. Emlak365 herhangi bir şekilde prefabrik ev satışı yapamamaktadır.