2+1 müstakil evler 279 Bin TL! 200 Bin TL'yi devlet ödüyor!

Prefabrik ev yaptırarak müstakil ev konforuna en kolay şekilde ulaşmak isteyenler fiyat araştırması yapmayı sürdürüyorlar. Prefabrik evler için kampanyalı fiyatlar açıklandı.
2+1 müstakil evler 279 Bin TL! 200 Bin TL'yi devlet ödüyor!

Müstakil ev sahibi olmak herkesin hayalinde olan bir durum olarak kalmaya devam ederken artan maliyetlerden dolayı her geçen gün daha da güç bir hale geliyor. Uygun bir arsaya sahip olanlar mütevazi bütçelerle prefabrik ev yaptırarak kalabalık yaşam alanlarından kendilerini sakin ve daha huzurlu bir yaşam modeline aktarabiliyorlar. Prefabrik evler için fiyat araştırmaları yapılırken bu evlere sahip olmak piyasa koşullarının bile altında olabiliyor.

KAMPANYALAR ARAŞTIRILMALI!

Prefabrik ev yaptırmaya arar verildiğinde daha uygun fiyatlar için firmaların kampanyaları ince ayrıntılarına kadar araştırılması gerekiyor. Firmalar satışlarını arttırabilmek için kar marjlarından kısarak daha uygun fiyatla prefabrik ev satışı yapabiliyorlar. Bu imkanı değerlendirenler ise piyasa koşullarının dahi altında bütçelerle prefabrik ev sahibi oluyorlar. Böylece müstakil ev konforu en tasarruflu şekilde elde edilebiliyor.

DEVLET DESTEKLİYOR

Devlet tarafından vatandaşlara prefabrik ev yardımı adı altında çok önemli ödemeler yapılıyor. Ancak bu ödemeler herkes için geçerli olmuyor. Aile Bakanlığı’nın barınma yardımları kapsamına giren bu sosyal destek tamamen ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Hatta tek başına ihtiyaç sahipliği de prefabrik ev yardımı almakta yeterli olmayabiliyor. Bunun yanında bazı özel koşulların da yerine getirilmesi gerekiyor. Tüm bunları sağlayan vatandaşlara Aile Bakanlığı 200 Bin TL tutarında nakit ödeme yapıyor. Bu da prefabrik ev yapımında gerekli olan bütçenin çok önemli bir kısmını oluşturuyor.

DAHA EKONOMİK OLUYOR

Prefabrik ev yaptırmak betonarme evlere göre çok daha ekonomik oluyor. Artan inşaat maliyetlerinin ardından kimse kolay kolay betonarme ev yapımını düşünemez hale geldiler. Bir betonarme ev yapım maliyeti ile 2 hatta 3 prefabrik ev yaptırmak mümkün olabiliyor. Üstelik bu evler gerek kullanım gerekse de nitelik açısından betonarme evlerden pek de farklı değiller. Bundan dolayı da sıklıkla tercih edilebiliyorlar.

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

2+1 müstakil evler 279 Bin TL! 200 Bin TL'yi devlet ödüyor!

Prefabrik ev fiyatları ile alakalı olarak son kampanyalar incelendiğinde makul fiyatlarla karşılaşmak mümkün olabiliyor. 50 metrekare 2+1 prefabrik ev 269.900 TL’ye, 55 metrekare 2+1 prefabrik ev 279.900 TL’ye, 70 metrekare 2+1 prefabrik ev 299.900 TL’ye ve 75 metrekare 2+1 prefabrik ev 324.900 TL’ye yaptırılıyor.

Not: Burada yer alan tüm veriler bilgilendirmek amacıyla kullanılmıştır. Emlak365 olarak prefabrik ev satışı veya bu satışlara aracılık yapılmamaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler ilgili firmalarla iletişime geçmelidirler.