56 Bin TL indirim! 112 metrekare, 3+1 prefabrik ev için kampanyalı fiyat!

Prefabrik evler için fiyat araştırmaları devam ederken kampanyalı fiyatlarla Nisan ayının son fırsatları da belli oldu. 3+1 prefabrik ev yaptırmak isteyenlerden istenen kampanyalı fiyat ne kadardır?
56 Bin TL indirim! 112 metrekare, 3+1 prefabrik ev için kampanyalı fiyat!

Türkiye'de yapı tarzlarında son dönemlerde büyük değişiklikler yaşanmaya başlandı. Pandemi ile başlayan ve sonrasında deprem felaketi ile devam eden süreçte çok katlı yapılar eski cazibesini kaybetti. Artık insanlar ailelerini kalabalık lüks sitelerde yaşatmak yerine kent merkezlerinin biraz dışında müstakil evlerde yaşatmayı tercih ediyorlar. Bu çok katlı olmayan yapı tercihleri prefabrik evleri bir adım daha öne çıkardı. Böylece betonarme yapılar için gereken yüklü maliyetlerden de kurtulmak mümkün oldu. Prefabrik ev fiyatları bunun için sıklıkla araştırılır hale geldi. 

PREFABRİK EV YAPTIRMANIN KAZANÇLARI NELER?

Prefabrik ev yaptırmanın her açıdan bazı kazançları bulunuyor. Bunun en önemli ev yaptırma maliyetinde sağlanan avantajdır. Betonarme evlerin maliyetleri her geçen gün artarken prefabrik ev yaptırmanın maliyetleri artsa bile betonarme evlerden daha az oluyor. 100 metrekarelik bir betonarme ev yaptırırken harcanması gereken para ile rahatlıkla aynı büyüklükte iki prefabrik ev yaptırmak mümkün olabiliyor. Bu da çok önemli bir kazanç oluyor. 

Prefabrik ev yaptırırken zamandan da kazanç elde edilebiliyor. Uzun bir inşaat sürecine katlanılmak zorunda kalınmadan ortalama 10 gün içerisinde prefabrik ev yaptırılabiliyor. Betonarme ev yaptırılacak olsa en iyi ihtimalle 6 ay gibi bir süre beklenmesi gerekecek. Prefabrik evleri yaptırmak zaman tasarrufu da sağlıyor. 

Prefabrik ev yapımında işler daha basit bir usulde yürütülebiliyor. Prefabrik ev yapan firmalar ile anlaşmak ev yapımını tamamlamak için yeterli oluyor. Betonarme ev yapılmak istendiğinde neredeyse evin her birimi için ayrı ustalık gerekeceği için daha kapsamlı bir çalışma süreci geçirmek gerekiyor. Bu süreçlerin yorucu olacağı hesaplanınca prefabrik evler daha çok avantaj sağlayabiliyor. 

PREFABRİK EVLER İÇİN KAMPANYALI FİYAT!

Prefabrik ev yaptırırken fiyat araştırmasının çok iyi yapılması gerekiyor. Sabit bir fiyat sistemi olmadığı için fiyatlar çok geniş bir aralıkta değişebiliyor. Firmalar zaman zaman kampanyalar düzenleyerek özel fiyatlar da uygulayabiliyorlar. Böyle bir kampanyalı fiyat yakalanması durumunda büyük bir avantaj sağlamak mümkün olabiliyor. 

56 Bin TL indirim! 112 metrekare, 3+1 prefabrik ev için kampanyalı fiyat!

Prefabrik ev yaptırmak isteyen Emlak365 okuyucularına fikir verebilmek için örnek bir kampanyalı prefabrik ev ilanını haberimizde inceliyoruz. Buna göre 112 metrekare büyüklüğünde, 3+1, tek katlı prefabrik evin normal fiyatı 515.900 TL olarak açıklandı. Kampanyalı fiyatının ise 459.900 TL olduğu bildirildi. Kısa bir süreliğine geçerli olacak bu fiyat ile 56 Bin TL kazanç elde ediliyor. 

Not: Burada herhangi bir şekilde prefabrik ev satışı yapılmamakta ve aracılık da edilmemektedir. Prefabrik ev yaptırmak isteyenleri bilgilendirmek amacıyla bu bilgilere haberimizde yer verilmiştir.