Ahu Tuğba'nın ABD'deki evini kasırga vurdu, kullanılmaz hale geldi!

ABD Florida’da kızı ile yaşayan ünlü sanatçı Ahu Tuğba’nın evi yerle bir oldu. Ian Kasırgası ile ünlü sanatçı hem evini hem de 2018 model Cadillac marka otomobilini kaybetti.
Ahu Tuğba'nın ABD'deki evini kasırga vurdu, kullanılmaz hale geldi!

ABD’de Ian Kasırgası geçtiği yerlerde çok büyük tahribatlar yapmaya devam ediyor. Son olarak bu doğal afetten etkilenen isim ise Türk sinemasının ünlü sanatçılarından Ahu Tuğba oldu. ABD’nin Florida eyaletinde kızı ile beraber yaşayan Ahu Tuğba’nın hem evi hem de otomobili sular altında kaldı. Yaşanan felakete dair bir değerlendirme yapan Ahu Tuğba her şeyini kaybettiğini söyledi.

AHU TUĞBA'NIN EVİ KULLANILMAZ HALE GELDİ!

Kızı ile çok zor durumda kalan Ahu Tuğba, “Burası şu anda büyük bir felaket bölgesi haline geldi. Ian Kasırgası ilk olarak Küba’da başladı. Oradan buraya yıka yıka geldi. Her yeri paramparça etti. Benim evim göçtü şu anda içerisinde yaşama imkanı kalmadı. Arabam sular altında kaldı onu da daha kullanma imkanım yok. Allah kimseye böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.

YÜZYILIN KASIRGASI

Çok bir bir doğal afetin içerisinde kaldıklarını söyleyen Ahu Tuğba, “Burada insanların evleri, arabaları gitti. Onları da bırakın mal bir şekilde yerine konulur insanlar hayatlarını kaybettiler. Felaket sırasında hiç uyuma imkanımız olmadı. Evimizin arka tarafında bulunan iki katlı bir bina vardı. O binaya çıkarak hayatımızı kurtardık. Eğer öyle bir imkan bulamasaydık şu anda ne ben ne de kızım hayatta olmayacaktık. Burada şehir tamamen bitti. Yüzyılın kasırgası bu. Allah düşmanıma bile böyle bir afet yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞİNİN ANNESİNİN EVİNE SIĞINDILAR

Ahu Tuğba 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile evlenmiş ve bu evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya gelmişti. 30 yaşında olan kızı Anjelik ile ABD’nin Florida eyaletine bağlı Miami şehrinde yaşayan Ahu Tuğba’nın tüm düzeni Ian Kasırgası ile bozuldu. Felaketin ardından evleri kullanılamaz hale gelince anne kızın Timmy Alejtanij’in annesinin evine sığındıkları bildirildi. Zor durumda kalan ünlü sanatçı Ahu Tuğba’nın sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk olmadığı bildirildi.