Bu fiyata 3+1 daire kalmadı! Sahibinden satılık milyarderlere komşu kelepir ada ilanı

Tüm dünya yükselen konut fiyatları nedeniyle çalkantılı bir dönem geçirirken satılık ada fiyatları da gelen zamlardan etkilenmiş, adaların fiyatları da artmıştı. Bunun tam tersi bir ilan gündemi salladı.
Bu fiyata 3+1 daire kalmadı! Sahibinden satılık milyarderlere komşu kelepir ada ilanı

Özellikle de pandemi döneminde patlayan ada satışları tüm dünyada gündem olmuş, hastalıktan kaçmak isteyen ünlüler ve milyarderler kendilerine ada satın almaya başlamıştı. Adalara olan talep ve artan ilgi ile beraber ada fiyatlarında da yükselişler yaşanmış, konut ve arsalarda olduğu gibi satış fiyatlarında büyük yükselişler dikkat çekmişti. 

Türkiye'de satılık ada ilanları için de verilen fiyatlarda yaşanan artışlar dikkat çekerken İskoçya'da verilen satılık ada ilanı büyük yankı uyandırdı. Ünlü İngiliz iş insanları ve bölgenin en zengin nüfuslu ailelerine komşu olma imkanı sunan ada deyim yerindeyse "kelepir" fiyatla satışa çıktı. İşte detaylar... 

DEER ISLAND ADASI 1+0 DAİRE FİYATINA SATIŞA ÇIKTI! 

İskoçya'nın satılık ada ilanları arasında yer alan Deer Island adası bir daireden daha ucuz olan satış fiyatı ile dikkat çekiyor. Yayımlanan ilanda Deer Island adası satış fiyatı 80 bin sterlin olarak belirlenirken bu da bugünkü kur üzerinde 1 milyon 750 bin TL olarak hesaplanıyor. Adanın bulunduğu bölgeye en yakın büyük şehir sınır olarak Glasgow olarak öne çıkarken Glasgow'da bu fiyata 1+0 daireler satılıyor 

Bu fiyata 3+1 daire kalmadı! Sahibinden satılık milyarderlere komşu kelepir ada ilanı

Yani 1+0 daire fiyatına satılık ada ilanı yayımlanmış oluyor. Türkiye'de ki konut fiyatları ile kıyaslandığında da pek çok bölgede ne yazık ki artık bu fiyata 3+1 daire alınamıyor. Hatta İstanbul'da 2+1 sıfır konut projelerinde dahi artık bu fiyatlarla satılık daire ilanı bulmak mümkün olmuyor.