Çelik Kapı Fiyatları Ne Kadar? İşte Temmuz 2022 Kampanyalı Fiyatları!

Ev yaptırmak isteyenler veya evlerinde kapılarını güvenlik nedeniyle değiştirmeyi düşünenler çelik kapı fiyatlarını merak ediyorlar. Şu anda çelik kapı fiyatları ne kadar? Ortalama kalitede bir çelik kapı kaç TL’ye satılıyor?
Çelik Kapı Fiyatları Ne Kadar? İşte Temmuz 2022 Kampanyalı Fiyatları!

Ev yaptırmayı düşünenler maliyet açısında tüm malzemelere dair fiyat araştırması yapıyorlar. Bir evin en önemli detaylarından birisi de çelik kapı oluyor. Özellikle güvenlik açısından sağlam bir çelik kapının büyük bir önemi var. Hırsızlık riskine karşı gelişmiş niteliklere sahip çelik kapılar en büyük tedbir olabiliyorlar. Peki çelik kapı fiyatları ne kadar? Çelik kapı satın alırken nelere dikkat edilmeli?

ÇELİK KAPI ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Çelik kapı satın alırken bazı önemli detaylara özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Piyasada bulunan çelik kapıların bir kısmı gerçek çelik kapı görüntüsünde olsa da işlevde bu görevi göremiyor. Bundan dolayı çelik kapı alırken fikir alınabilecek bir uzman bulunamıyorsa en kolay yol bir çilingire danışmak olmalıdır. Çelik kapıların teknik uzmanı olan çilingirler hangi ihtiyaca karşı hangi çelik kapıların satın alınması gerektiği konusunda gerekli bilgiyi verecek donanıma sahiptirler. Ayrıca satın alınacak çelik kapının “Avrupa Birliği Hırsızlığa Karşı Güvenlik” sertifikasına sahip olması önemlidir. Ayrıca bunun gibi bazı sertifikalar sorgulanmalıdır.

ÇELİK KAPI FİYATLARI NE KADAR?

Çelik Kapı Fiyatları Ne Kadar? İşte Temmuz 2022 Kampanyalı Fiyatları!

Çelik kapı fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Çelik kapılarda ortalama fiyatlar olduğu gibi çok düşük ve çok yüksek fiyatlar da görülebiliyor. Özellikleri incelendikten sonra ihtiyacı karşılayacak bir çelik kapı modeli tespit edilerek satın alma kararı verilebilir. Çelik kapı fiyatları kapı türlerine göre değişiyor.

Çelik Kapı Fiyatları Ne Kadar? İşte Temmuz 2022 Kampanyalı Fiyatları!

Ahşap desenli çelik kapı için 3.087 TL fiyat verilirken sağ açılımlı çift renk classic kromlu çelik kapı için 3.776 TL fiyat isteniyor. Camlı lüx çelik kapı için fiyat listesi araştırıldığında fotoğraftaki model için 6.460 TL fiyat veriliyor. Ayrıca 3.895 TL’ye çelik kapı alabilmek mümkün olabiliyor.