Kampanyalı prefabrik evler! Bu fiyata müstakil konforlu 2+1 evler!

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapanlar kampanyalı fiyatları merak ediyorlar. Prefabrik ev fiyatları ne kadar? prefabrik evlerde Mart kampanyaları neler?
Kampanyalı prefabrik evler! Bu fiyata müstakil konforlu 2+1 evler!

Prefabrik ev yaptırmak için çok sayıda vatandaş araştırma içerisine girdiler. Uygun bir araziye sahip olanlar müstakil ev konforunu prefabrik evlerde yaşayabiliyorlar. Aynı zamanda depreme karşı güvenli olan bu evler için ayrıntılar merak konusu oluyor. Bugün bir prefabrik ev yaptırmak isteyenler hangi işlemleri yapmaları gerekir, ne kadar bütçeyle ev sahibi olunabilir?

PREFABRİK EVLER İDEAL HALE GELDİ!

Prefabrik evler özellikle deprem felaketinin ardından çok fazla talep görmeye başladı. Hem deprem bölgesinden hem de diğer bölgelerden prefabrik ev yaptırmak isteyenler sipariş vermeye başladılar. Bu da bu evleri en çok tercih edilmeye başlanan ev kategorisinde zirveye taşıdı. Bundan depreme karşı güvenli olmalarının büyük etkisi oldu. Ancak fiyatının ekonomik olması da önemli bir etken olarak gösteriliyor. 

Betonarme bir ev yaptırılmak istenildiğinde hem çok uzun bir süreç gerekiyor hem de yüksek maliyetler karşılanıyor. Oysa prefabrik evler çok kısa sürede çok daha uygun fiyatla yaptırılabiliyorlar. Prefabrik evler hakkında genellikle dayanıksız olduğu düşünüyor. Lakin bu evler uzun ömürlü olabiliyorlar. Bu evlerin uzun ömürlü olabilmeleri için bazı ayrıntılara dikkat edilmesi gerekiyor. Evin kurulacağı arazinin iklimine uygun gelebilecek malzemeler tercih edilmeli. Yağmura dayanıksız olan bir malzeme ile prefabrik ev yaptırılıp Karadeniz'de kullanılmak istenirse ömrü kısa olacaktır. Aynı şekilde sıcaklığa karşı dirençli olmayan bir malzeme ile Akdeniz'de prefabrik ev yaptırılırsa onun da ömrü uzun olmayacaktır. Mevsimsel etkiye uygun gelebilecek malzemeler seçildiği takdirde bir prefabrik ev 50 yıl kadar hizmet verebilir. 

Prefabrik evler için imar meselesine de dikkat etmek gerekir. Her araziye prefabrik ev kurulamaz. Eğer arazide ev yaptırma izni yoksa prefabrik ev de yapılamayacaktır. Bunun için arazinin imar durumu hakkında ilgili belediyenin imar biriminden bilgi alınması gerekir. Bu yapıldığında prefabrik ev yaptırmak için herhangi bir engel olmayacaktır. 

PREFABRİK EV FİYATLARI MART 2023

Kampanyalı prefabrik evler! Bu fiyata müstakil konforlu 2+1 evler!

Prefabrik ev fiyatları için çok iyi bir araştırma yapılması gerekiyor. Araştırma yapılmadan kalitesiz imalata sahip prefabrik evler çok yüksek fiyata satın alabilir. Firmalar bazen kampanyalar yaparak da prefabrik ev yaptırmayı daha uygun hale getirebiliyorlar. Prefabrik ev için haberimize örnek aldığımız modellere göre fiyatlar 225.900 TL'den başlıyor. 50 metrekarelik bir prefabrik ev 280 Bin TL ile 300 Bin TL arasında bir fiyata yaptırılabilir. 

Not: Burada yer alan tüm veriler bilgilendirmek amacıyla kullanılmıştır. Emlak365 prefabrik ev satışı yapmak veya buna aracılık etmek gibi bir faaliyette bulunmamaktadır.