Kobra Murat mal varlığını açıkladı, duyanların dudakları uçukladı!

Söylediği roman şarkıları ile Türkiye çapında ün kazanan “Kobra Murat” lakaplı Murat Divandiler mal varlığı ile alakalı olarak konuştu. Ünlü şarkıcının açıkladığı mal varlığı duyanları şaşırttı.
Kobra Murat mal varlığını açıkladı, duyanların dudakları uçukladı!

Türkiye’de ünlü isimlerin mal varlıkları herkes tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Roman şarkılarını seslendiren ve kendisine has bir tarza sahip olan Murat Divandiler mal varlığı ile alakalı açıklamalarda bulundu. Kobra Murat lakabıyla sahnelerde boy gösteren ünlü şarkıcının mal varlığı duyanların dudaklarını uçuklattı.

MAL VARLIĞI DUDAK UÇUKLATTI!

Katıldığı bir televizyon programında mal varlığına dair açıklama yapan Murat Divandiler genç yaştan beri sahnelerde olduğunu ve kazandıklarını harcamadığını söyledi. Birikim yapmayı sevdiğini belirten Kobra Murat en çok altın yatırımı yaptığını söyledi. Altınları saklamak için iki ayrı kasası olduğunu belirten Murat Divandiler aynı zamanda gayrimenkul yatırımları ile de dikkat çekti.

18 KİLO ALTINI VAR

Mal varlığı hakkında konuşan Murat Divandiler, “Genç yaşlardan itibaren sahnelerin tozunu yutuyoruz. Haliyle bir kazancımız da oluyor. Birikim yapmayı seviyorum. 2 tane altın kasamız var. İçlerinde toplam 18 kilo altın var. Eşim artık altın yapmamamı, kasaların almadığını söylüyor. Gerek eşimin üzerine gerekse de benim üzerime ayrıca bankalarda paralarımız var.” dedi.

18 EV, 4 YAZLIK ALMIŞ!

Gayrimenkul yatırımları ile alakalı olarak da bilgi veren Murat Divandiler, “Gayrimenkul yatırımı da yapıyoruz. Paramızın bir kısmını da orada değerlendirdik. Şu anda 18 tane evim ve 4 tane de yazlığım var. Bunların hepsi alın teri ile alınmıştır. İçlerinde hakkımız olmayan tek kuruş yoktur. Çalıştık emeğimizin karşılığını aldık. Harcamak yerine birikim yaptık.” ifadelerini kullandı.

Kobra Murat lakaplı şarkıcının mal varlığını açıklaması sosyal medyada büyük gündem oldu. Açıklanan mal varlığı duyanları şaşkına çevirirken Kobra Murat kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi.