Prefabrik evde 47 Bin TL indirim! 2+1 müstakil ev kampanyası!

Prefabrik evler ile alakalı kampanyalar son dönemlerde büyük talep görmeye başladı. Prefabrik ev fiyatlarını araştıranlar 47 Bin TL indirim kampanyası ile karşılaşıyorlar. Prefabrik ev yaptırmak isteyenlere devlet desteği de veriliyor.
Prefabrik evde 47 Bin TL indirim! 2+1 müstakil ev kampanyası!

Türkiye'de deprem felaketinin ardından insanlar prefabrik evlere yoğun bir talep göstermeye başladılar. Çok katlı evlerde yaşamak yerine ailelerini müstakil evlerde depreme karşı daha korunaklı yaşatmayı amaçlayanlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyorlar. Prefabrik evler için açıklanan kampanyalar ise en çok sorgulama yapılan konular arasında yer alıyor. Firmalar kampanyalı fiyatlarla prefabrik ev satışı yaparken devlet de bazı vatandaşlara prefabrik ev yaptırma yardımı yapıyor. 

PREFABRİK EV PİYASASINDA SON DURUM!

prefabrik ev piyasası son günlerde tarihi bir hareketlilik ile karşı karşıya kaldı. Hem deprem bölgesi için ev üretimine başlayan firmalar hem de Türkiye genelinde artan prefabrik ev taleplerine yanıt vermeye çalışıyorlar. Bu artan talep son günlerde fiyatları da etkiledi. Prefabrik ev fiyatlarına bir miktar zam yapılırken yine de betonarme yapılara göre prefabrik ev yaptırmak müstakil bir yaşam alanı elde edebilmenin en ekonomik yolu oluyor. 

DEVLET YARDIM EDİYOR

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlere devlet tarafından da destek sağlanabiliyor. Ancak bu destekten yararlanmanın bazı koşulları bulunuyor. İhtiyaç sahibi olmayan vatandaşlar bu yardımı alamıyorlar. Bu kapsamda prefabrik ev yaptırmak isteyen ihtiyaç sahiplerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ek koşullar da istiyor. Tüm koşulları yerine getiren ve prefabrik evin yapılacağı arazinin tam hisseli tapusuna sahip olan vatandaşlara 200 Bin TL'ye kadar prefabrik ev yaptırma yardımı veriliyor. 

PREFABRİK EV YAPTIRMAK NE KADAR SÜRER?

Prefabrik ev yaptırmak için çok uzun bir süre beklenilmesine gerek yok. Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde prefabrik ev üretimi yapan firmalar bulunuyor. Bu firmalar ile iletişime geçilerek ev siparişleri verilebiliyor. En geç 2 hafta içerisinde de prefabrik evler anahtar teslim olarak yaptırılabiliyor. İş yoğunluğuna göre bu süre daha da kısalabiliyor. Bu süre firmadan firmaya değişebiliyor. 

PRERFABRİK EV KAMPANYALI FİYAT

Prefabrik evde 47 Bin TL indirim! 2+1 müstakil ev kampanyası!

Prefabrik evler için kampanyalı fiyatlar merak ediliyor. İnternette yapılan araştırmamızda Emlak365 olarak bulduğumuz bir kampanyalı fiyatı okuyucularımıza fikir verebilmesi için haberimize aldık. Buna göre 2+1 70 metrekarelik prefabrik ev için kampanyalı fiyat 309.900 TL olarak açıklandı. Kampanya öncesinde bu fiyat 356.900 TL olarak uygulanıyordu. Yapılan kampanya ile müşterilere 47 Bin TL indirim imkanı sunuldu. 

Not: Emlak365 herhangi bir şekilde prefabrik ev satışı yapmamaktadır. Prefabrik ev satın almak isteyenler ilgili firmaları bularak iletişime geçmeleri gerekiyor. Sitemizde prefabrik ev satışı yapılmamaktadır.