Tek şart peşin ödemek! Ziraat Bankası 225 bin TL'ye 260 m2 bahçeli müstakil ev satıyor

Konut fiyatları cepleri yakmaya devam ederken Ziraat Bankası bankadan satılık bahçeli müstakil ev almak isteyen müşterilerine büyük fırsat sundu.
Tek şart peşin ödemek! Ziraat Bankası 225 bin TL'ye 260 m2 bahçeli müstakil ev satıyor

Tek şart peşin ödemek! Ziraat Bankası 225 bin TL'ye 260 m2 bahçeli müstakil ev satıyor - Yükselen ev fiyatları nedeni ile vatandaşın bütçesi zorlanmaya devam ederken ucuz konut sahibi olmak isteyen kişilere aradıkları fırsatı Ziraat Bankası sundu. 

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası mülkiyeti kendisine geçen konutları ucuz fiyatlarla satmaya başlarken yeni ilanlar yayımlandı. Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkuller için yeni fiyatlar açıklanırken peşin alım yapacak kişilere büyük fırsat sunuldu. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK GAYRİMENKULLER! BANKADAN SATILIK MÜSTAKİL EV ARAYANLAR KAÇIRMASIN

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan ve devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller ilanları ile yeni fırsatlar sundu. Banka tarafından yapılan açıklamada "Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak" ifadelerine yer verilerek satışın detayları açıklandı. 

Tek şart peşin ödemek! Ziraat Bankası 225 bin TL'ye 260 m2 bahçeli müstakil ev satıyor

Ziraat Bankası e satış internet sitesi üzerinden çok sayıda satılık gayrimenkul ilanı yayımlanırken 260 M2 büyüklüğe sahip olan bahçeli müstakil ev 225 bin liraya satıldı. Resmi sitede yer alan çok sayıda taşınmaz satışa sunulurken konut, arsa, işyeri ve depo gibi çok sayıda taşınmaz için piyasa fiyatının çok daha altında ucuz fiyatlarla satışa sunuldu. Ancak bu konut için satış şartları arasında "Sadece peşin teklif verilebilecektir" ifadelerine yer verildi.