TOKİ'den bile daha ucuz! Halkbank'tan 162 Bin TL'ye satılık konut!

Ev sahibi olmak isteyenleri zorlayan konut fiyatlarına karşın Halkbank yeni fırsatları duyurdu. Halkbank tarafından ucuz fiyatlı ikinci el konut satış ilanları yayınlandı. 162 Bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor.
TOKİ'den bile daha ucuz! Halkbank'tan 162 Bin TL'ye satılık konut!

Konut fiyatlarındaki yükselişler karşısında ev sahibi olmak her geçen gün çok daha zor hale geliyor. Sıfır konutların fiyatları artık orta gelirli vatandaşların dahi alım güçlerinin üzerine çıktı. Bunun için ucuz fiyatlı konut satışlarını araştıranların sayısında büyük bir yükseliş kaydedildi. Vatandaşlar konut satın almak için fırsat bekler hale geldiler. Bu fırsatı da Halkbank'ın verdiği ilan edildi. 

HALKBANK UCUZ KONUT SATIŞI!

Halkbank dönem dönem mülkiyetine sahip olduğu ikinci el konutları satışa çıkarıyor. Bu konutlar emlak piyasasının çok daha altında fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bu da ev sahibi olmak için fırsat bekleyişine geçenler için çok önemli bir imkan oluyor. Hatta sadece vatandaşlar değil emlakçılar bile bu konutları satın alarak yüksek karla satabiliyorlar. 

Halkbank satışa çıkardığı ikinci el konutların mülkiyetini doğrudan bir yatırım ile almıyor. Bu konutlar müşterilere kullandırılan kredilerin geri ödenmemesi durumunda banka mülkiyetine geçiyor. Ancak bu durum bankalar için pek de kazançlı olmuyor. Kredi kullandıran ama tahsil edemeyen bankalar bir konut sahibi oluyorlar ama kredi zararı ile bilançolarını bozuyorlar. Bu konutlar satılarak bozulan bilançolar düzeltilmeye çalışılıyor. Bundan dolayı banka düşük bir fiyatla konutu satışa çıkarıp acil nakit dönüşümü beklentisi içerisine giriyorlar.

HALKBANK KONUT SATIŞ İLANLARI!

Halkbank'ın satışa çıkardığı ikinci el konutlar için çeşitli ilanlar yayınlandı. Bu ilanlarda yer alan bilgilerde konutlar için talep edilen tutarlar da yer alıyor. Ayrıca Halkbank bu konutların satışlarında vatandaşlara düşük faizli konut kredisi imkanı da sağlıyor. Bu şekilde hem ucuz konut alınıyor hem de düşük faizli konut kredisi çekilip parası taksit taksit ödeniyor.

TOKİ'den bile daha ucuz! Halkbank'tan 162 Bin TL'ye satılık konut!

Halkbank'ın verdiği bilgilere göre Gümüşhane Şiran'da 127 metrekare konut 360 Bin TL'ye, Mardin Kızıltepe'de 70 metrekare konut 162 Bin TL'ye, Erzurum Horasan'da 138 metrekare konut 240 Bin TL'ye, Mardin Kızıltepe'de 60 metrekare konut 204 Bin TL'ye, Artvin Arhavi'de 118 metrekare konut 285 Bin TL'ye, Van Erciş'te 100 metrekare konut 175 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.