Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı!

Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi olarak kayıtlara geçen Etlik Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Etlik Şehir Hastanesi ne zaman, randevu alınması gerekiyor mu, devlet hastanesi mi, kim yaptı?
Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı!

Ankara'nın 2., Türkiye'nin ise 20. şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen konuşma ile açıldı. Düzenlenen açılış törenine çok sayıda vatandaşta katılım gerçekleştirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan toplanan kalabalığa hitap etti. 

ANKARA ETLİK ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI YAPILDI! 

En büyük hayalim diyerek duyurduğu şehir hastaneleri projelerini bir bir açmaya devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan yaptığı konuşma ile "Halen inşası süren 13, proje aşamasındaki 2 şehir hastanesi ile bu sayıyı inşallah 35'e çıkartacağız. Bir kısmı KÖO bir kısmı ise genel bütçeden yapılan şehir hastaneleri milletimize en üst seviyede hizmeti nasıl en kısa sürede vereceğimize göre bu projeleri yapıyoruz. 

Dünyada ilk defa ülkemizde hayata geçirilen şehir hastaneleri projeleri pek çok ülke tarafından bugün yakından takip ediliyor. Yabancı ülkelerin sağlık konusunda nasıl acınacak bir halde oldukları salgın döneminde ortaya çıkmıştı. Pek çok ülke adeta vatandaşlarını ölüme terk etmişti. O dönemde hastanelerden, yaşlı bakım evlerinden yansıyan yüz kızartıcı manzaraları hepimiz çok iyi biliyoruz. 

Değerli misafirler dünyamız koronavirüs salgınında hem elindeki imkanın değerlerini hem de ferah seviyesinin ne kadar kırılgan olduğunu gördü. Rusya ile Ukrayna savaşı da güvenlik zaaflarının ne kadar kırılgan olduğunu test etti. Türkiye bu endişe verici tabloda maruz kaldığı tüm saldırılara rağmen güven verici olarak ayrışmaktadır. 

Sırf daha iyi arabaya binebilmek, daha iyi telefon alabilmek, daha fazla konserlere gitmek için başka ülkelerin kapılarına bakanlara acıyarak bakıyoruz. Bugün böyle bir hevesle yola çıkan ailelerin sığınabilecekleri bir aile ve devlet bulamayınca yaşayacakları pişmanlığı biliyoruz. Türkiye olarak biz bu süreci en iyi şekilde atlatacağız. İşte o zaman bu milletin değeri ve eşsiz nimetleri daha iyi anlaşılacaktır. Önemli olan o güne kadar birbirimize sıkı sıkıya sarılmak ve devletimi güçlendirmektir" diyerek yaşanan son durumları değerlendirdi.