Villa tipi, dubleks prefabrik evler! İndirimli fiyatlar belli oldu!

Prefabrik evler son aylarda oldukça yoğun talep görmeye başladı. Villa tipi, geniş, dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu? Prefabrik evler gerçekten ucuz mu?
Villa tipi, dubleks prefabrik evler! İndirimli fiyatlar belli oldu!

Türkiye'de konut sahibi olmak isteyen vatandaşların bazı alternatifleri bulunabiliyor. Betonarme yapıların maliyetleri artınca bu alternatiflere doğru bir yönelme başladı. Arazisi olanlar için prefabrik ev yaptırmak oldukça avantajlı bir hale geldi. Bundan dolayı kentlerin çeperlerinde bulunan araziler büyük bir talep görmeye başladı. Bu arazileri satın alan vatandaşlar ekonomik olarak biraz daha düşük bir maliyet ile ev sahibi olma imkanı buluyorlar. Burada prefabrik evler vatandaşlara çok önemli bir imkan sunuyor.

PREFABRİK EVLER NEDEN YAYGINLAŞTI!

Prefabrik evler geçmiş yıllarda betonarme evler ile karşılaştırılmıyordu. Ancak aradan geçen zamanda bu sektörde çok önemli değişiklikler oldu. Teknik gelişmelerle beraber prefabrik evler daha dayanıklı hale gelirken model çeşitliliği de kazanıldı. Üstelik daha uygun fiyatlı olması insanları cezbetti. Pandemi döneminde müstakil yaşam kalabalık kent yaşamının yerini alınca prefabrik ev üretimi yapan firmalar siparişlere yetişemez hale geldiler.

UYGUN ARAZİ ŞART!

Prefabrik evler her arazinin üzerine kurulamıyor. Genellikle prefabrik evlerin herhangi bir imar engeli ile karşılaşmayacakları bilinir. Ancak bu yanlış bir bilgidir. Bir arazinin üzerine betonarme ev yapılamıyorsa prefabrik ev de kurulamaz. Bundan dolayı prefabrik ev yaptırma niyeti olanlar arazilerinin uygun olup olmadığını ilgili belediyelerin imar birimlerinden sorgulayıp bilgi almalıdırlar. Bu yapılmadan kurulacak olan her prefabrik ev kaçak ev muamelesi görecektir.

UYGUN FİYAT NASIL BULUNUR?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler uygun fiyat arayışında da oluyorlar. Bu konuda çok dikkatli hareket etmek gerekiyor. Piyasada oldukça uygun fiyatlı prefabrik evler var. Lakin bunların önemli bir kısmı kalitesiz malzemeden üretiliyorlar. Haliyle tasarruf yaptıklarını zanneden vatandaşlar çok büyük sorunlarla karşı karşıya gelebiliyorlar. Yaptırdıkları prefabrik evler kısa süre içerisinde eskiyor, kullanılamaz hale geliyor. Bunun için hem fiyat hem de kalite araştırması yapılarak karar alınmalıdır.

VİLLA TİPİ PREFABRİK EV FİYATLARI!

prefabrik-ev-fiyatlari-001.jpg

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler için örnek evlerden örnek fiyatlara haberimizde yer veriyoruz. Buna göre tamamı dubleks olan prefabrik evler için Haziran fiyatları belli oldu. 123 metrekarelik ev 945.900 TL'ye, 154 metrekarelik ev 946.900 TL'ye, 157 metrekarelik ev 947.900 TL'ye ve 147 metrekarelik ev 947.900 TL'ye yaptırılabiliyor.

Not: Sitemizde prefabrik ev satışı veya reklamı yapılmamaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu alanda faaliyet gösteren işletmeler ile iletişime geçmelidirler.