23.500 TL promosyon paketi! ING Bank'tan emeklilere Şubat sürprizi!

ING Bank emekliler için yeni bir kampanya açıkladı. Emekli maaş promosyonu kampanyasının içine bir de düşük faizli ihtiyaç kredisi ekleyen ING Bank 23.500 TL ödeme yapıyor.
23.500 TL promosyon paketi! ING Bank'tan emeklilere Şubat sürprizi!

Emeklilerin geçim sıkıntılarına emekli maaş promosyonu kampanyaları yetişiyor. Bankaların maaş promosyonu rekabeti ile emeklilere nakit akışının kapısı aralanıyor. Emekliler açıklanan Şubat ayı kampanyaları ile yine kazançlı çıkacaklar. Özellikle ayın sürprizini ING Bank yaptı. Emeklilere imkan üstüne imkan sağlayan ING Bank oldukça kapsamlı bir paket hazırladı.

EMEKLİLERE PARA YAĞACAK!

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası bir paket şeklinde açıklandı. Bu kapsamda emeklilere net ödemeler yapacak olan ING Bank çok önemli maddi olanaklar sağlıyor. Emekliler hem maaş promosyonu alacaklar hem ek ödül kazanacaklar hem de kendilerine tanımlanan ihtiyaç kredisini kullanacaklar. Emekli maaş promosyonu kampanyası ile sağlanan ING Bank fırsatları merak ediliyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ŞUBAT ÖDEMELERİ!

ING Bank tarafından emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Bu ödemeleri alma hakkı elde edebilmek için bazı basit işlemlerin yapılması gerekiyor. Öncelikle emekli müşterinin SGK’dan almış olduğu emekli maaşını ING Bank’taki hesabına taşıması gerekiyor. Ardından da ING Bank ile bir sözleşme yaparak 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeyeceğine dair söz verme şartını yerine getirmesi aranıyor. Bunun yapılması durumunda şu maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor:

-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 4.500 TL
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 5.250 TL
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 6.750 TL
-10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 7.500 TL

EK ÖDÜL 1.000 TL!

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan ING Bank müşterilerine banka tarafından ek ödül imkanı da sağlanıyor. Bu kapsamda emekliler ING Bank’tan kredi kartı üzerinden harcama yaparak ek ödül kazanabiliyorlar. Bu kapsamda ING Bank kredi kartı üzerinden tek seferde 500 TL ve üzerinden harcama yapılması gerekiyor. Bunu yapan emekli müşterilere ING Bank ödül olarak 1.000 TL bonus veriyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ HAZIR!

Emekli müşteriler ING Bank’tan aylık yüzde 1,39 gibi düşük faizle ihtiyaç kredisi de çekebiliyorlar. Bu kapsamda müşteriler adına 15 Bin TL ihtiyaç kredisi tanımlanıyor ve istenildiği an kullanılabiliyor. Bu krediyi kullanıp kullanmamak emeklinin tercihine bırakılıyor. İstemeyen emekliler ihtiyaç kredisi kullanmıyorlar.

ING Bank 7.500 TL maaş promosyonu, 1.000 TL ek ödül ve 15 Bin TL ihtiyaç kredisi olmak üzere emeklilere 23.500 TL ödeme yapıyor.