239.000 TL fiyatı ile Türkiye'nin en ucuz sıfır aracı Citroen AMI şimdi 48 ay taksitle satışta

Sıfır araç Aralık ayı kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Türkiye'nin en ucuz sıfır aracı unvanını elinde bulunduran Citroen Ami içi 48 ay taksitle satışlar başladı. Yılın son fırsatı ile 2023 yılına araba sahibi olmak isteyenler dikkat!
239.000 TL fiyatı ile Türkiye'nin en ucuz sıfır aracı Citroen AMI şimdi 48 ay taksitle satışta

2022 senesinin zam rekortmenleri arasında yer alan araç fiyatları vatandaşın bütçesini zorlamaya devam ederken beklenen Aralık ayı kampanyaları tüm hızı ile sürüyor. Düzenlenen kampanyalar ile araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere cazip seçenekler sunulurken bu kampanyalardan birini de Citroen duyurdu. 

Citroen AMİ Aralık ayı fiyatı ve kampanyası ile sıfır araç almak isteyenlere düşük peşinat ve aylık taksit fırsatı da sağlanmış oldu. Peşin parası olmayan ancak 2023 senesine girmeden önce araba sahibi olmak isteyen kişilere böylelikle 48 ay taksitle satışlar başladı. İşte kampanyanın detayları! 

CİTROEN AMI ARALIK AYI KAMPANYASI! SATIŞ FİYATI VE TAŞIT KREDİSİ KOŞULLARI NELER?

Son dönemde elektrikli araç satış rakamları hızla artmaya devam ederken bu alanda sıfır araç almak isteyen kişilere yönelik olarak Citroen markası da yepyeni bir modelini satışa sunmuştu. Türkiye'de B1 sınıfı ehliyetle kullanılabildiği için 16 yaş ve üzeri kişilerin de araç sahibi olmasını sağlayan model yoğun ilgi görmüştü. 

Yeni düzenlenen kampanya ile Aralık ayına özel olarak 239 bin liralık Citroen AMI modelini satın alan kişilere yüzde 30 peşinat ve kalanı 48 ay taksitle ödeme fırsatı sunuldu. Böylelikle 71 bin liralık peşinatı veren kişiler kalan rakam için 48 ay vadeli taksitle ödeme yapabilecekler. 

239.000 TL fiyatı ile Türkiye'nin en ucuz sıfır aracı Citroen AMI şimdi 48 ay taksitle satışta

75 KM menzile sahip olan Citroen AMİ için kampanyada son gün ise 31 Aralık 2022 tarihine kadar fırsat devam edecek.