7.500 TL taksit ödemek yetiyor! İş Bankası'ndan 330 Bin TL ikinci el konut kredisi desteği!

Konut kredisi kullanarak ikinci el konut alacaklara İş Bankası'ndan konut finansmanı desteği haberi geldi. Ev alacaklar İş Bankası'ndan konut kredisi çekerek kira derdinden kurtulabiliyorlar.
7.500 TL taksit ödemek yetiyor! İş Bankası'ndan 330 Bin TL ikinci el konut kredisi desteği!

Konut satışlarında azalmalar meydana gelse de halen daha uygun imkanı bulduklarında ev satın almayı düşünen çok sayıda vatandaş bulunuyor. Ev sahibi olma hayalini kuran bu vatandaşlar kredi imkanlarını da araştırıyorlar. Bankaların verdikleri konut kredileri ev satın alırken finansman desteği görevi görüyorlar. Konutun tüm bedelini kredi ile karşılamak yerine bir miktarını birikimlerinden kalanını ise krediden karşılamak isteyenlere bankalar önemli imkanlar sunabiliyorlar. 

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ MERAK EDİLEN ÖZELLİKLERİ!

İş Bankası, Türkiye'nin köklü bankalarından birisi olarak müşterilere ev sahibi olmak istediklerinde yardımcı oluyor. Bu kapsamda konut kredisi imkanı sağlanırken ikinci el konutlar için de bu bankadan finansman desteği alınabiliyor. Bu destek ile ikinci el konut satın almak mümkün olabiliyor. 

İş Bankası'ndan ikinci el konutlar için konut kredisi çekmek isteyen müşterilere 120 aya kadar vade ile konut kredisi imkanı sağlanıyor. Bu vade süresini İş Bankası değil BDDK belirliyor ve İş Bankası gibi tüm bankalar bu sınırlamalara uymak zorundalar. 

Konut kredisi çekerken vade süresinin esasında büyük bir önemi bulunuyor. Kullanılan kredinin vadesi ne kadar uzun olursa taksit tutarı da o kadar düşük oluyor. Ancak bu formülde toplam ödenmesi gereken faiz maliyeti daha yüksek oluyor. Vade süresi kısa tutulursa o zaman taksit tutarı yüksek oluyor ama faiz maliyeti de düşük oluyor. Müşteriler bütçelerine, ödeme güçlerine göre bir taksit planlaması yaparak konut kredilerini çekebiliyorlar. 

İş Bankası'nın konut kredisi faizi de açıklandı. Müşteriler bankaya kredi başvurusu yaptıklarında aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. Bu kredi faizi kamu bankalarına göre yüksek olurken kamu bankalarının konut kredisi onaylamaları son dönemlerde oldukça zorlandı. İş Bankası'nın konut kredisi faizi diğer özel bankalara göre makul olduğu için bu bankaya konut kredisi talepleri yoğun bir şekilde yapılabiliyor. 

AYLIK 7.500 TL TAKSİTLİ KONUT KREDİSİ!

7.500 TL taksit ödemek yetiyor! İş Bankası'ndan 330 Bin TL ikinci el konut kredisi desteği!

İş Bankası'ndan aylık 7.500 TL taksitli 120 ay vadeli konut kredisi çekilmesi durumunda müşteriler 330 Bin TL tutarında kredi alabiliyorlar. İkinci el konutlar için de kullanılan bu kredi ile sağlanan desteğin üzerine birikimlerin eklenmesiyle ev sahibi olunabiliyor. Toplam kredi maliyeti ise 900 Bin TL oluyor.