80 Bin TL indirim! Kia Cerato için son fırsat açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlere Kia firması tarafından 80 Bin TL indirim kampanyası açıklandı. Kia’nın gözde modellerinden olan Kia Cerato satın alacaklara 80 Bin TL avantajı sağlanacak.
80 Bin TL indirim! Kia Cerato için son fırsat açıklandı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için çok kritik bir süreç başladı. Otomobil piyasasında her ayın başında yapılan zamlar için firmalar son hazırlıklarını yaparken bir yandan da Nisan ayı fiyat listelerinden satışlar devam ediyor. Nisan ayının kampanyalarını da sürdüren firmalar tarafından müşterilere verilen çok önemli imkanlar geçerliliğini sürdürüyor. Mayıs ayının başlaması ile beraber bu fırsatlar da son bulacak.

KİA’DAN ÖZEL UYGULAMA

Sıfır kilometre araç alacaklar için Kia tarafından özel bir uygulama yapılıyor. Kia firması bir seçenek olarak müşterilere 2022 model sıfır arabaları da sunuyor. 2023 modeller ile pek fazla farkı olmayan bu araçlar çok daha ucuz bir fiyata satın alınabiliyor. Bu fiyat avantajını kullanmak isteyenler modelden modele değişmekle beraber 80 Bin TL ile 100 Bin TL arasında indirim ile karşılaşmış oluyorlar.

STOKLARLA SINIRLI!

2022 model sıfır araba almak isteyen Kia müşterilerinin çok fazla da seçeneği bilinmiyor. Bu araçların yeniden üretimi yapılmıyor. Kia’nın stoklarında bulunan bu araçlar müşterilere satılıyor ve stoklar tükendikçe fiyat listesinden de kaldırılıyorlar. Bazı modellerin bazı donanım seçenekleri satıştan şimdiden kaldırıldı. Ancak yine de çoğu modelin çoğu donanımını bulmak mümkün olabiliyor. Stoklar bitince bu imkan da sona ermiş olacak.

İNDİRİMLİ KİA CERATO!

Kia’nın otomobil modelleri arasında Kia Cerato çok beğenilen arabaların başında geliyor. Bu aracı satın almak isteyenlerin önemli bir bütçeyi ortaya koymaları gerekiyor. Kia Cerato 1.6L 128 PS Otomatik Benzinli Elegance aracın 2022 modeli 803.000 TL’ye satılıyor. Aynı aracın 2023 modelinin fiyatı ise 883.000 TL olarak açıklandı. Bir üst donanım seviyesinde de fiyat farkı bulunuyor. Prestige donanıma sahip Kia Cerato’nun 2022 modeli 915.000 TL’ye satılırken 2023 modeli için 993.000 TL fiyat açıklandı.