Akbank'tan yeni banka hesabı açanlara faizsiz 20.000 TL teşekkür kredisi!

Akbank yeni müşterisi olacak kişilere teşekkür babında yeni kredi müjdesi geldi. Özel bankaların kredi kampanyaları ile rekabet artarken Akbank faizsiz kredi paketinde limiti 20 bin liraya yükselterek rakiplerine fark attı!
Akbank'tan yeni banka hesabı açanlara faizsiz 20.000 TL teşekkür kredisi!

Vatandaşın nakit paraya ihtiyacı artarken eşten dosttan borç aramak yerine bankalardan kredi çekmek isteyen kişilere Akbank yeni kampanyalarını duyurdu. Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank ihtiyaç kredisi kampanyaları ile yakından takip edilirken Akbank müşterisi olmak isteyen kişilere yeni fırsat sunuldu. 

Acil nakit paraya ihtiyacı olan ancak yükselen kredi faiz oranları nedeniyle bankadan kredi çekemeyen kişilere yönelik olarak Akbank sıfır faizli kredi paketini kullanıma sundu. Ancak düzenlenen kredi kampanyasından sadece ilk kez Akbank müşterisi olan kişiler yararlanabilecek. Yani kredi aslında müşteri olan kişilere teşekkür etmek amacı ile verilecek. 

MOBİLDEN AKBANK'LI OLANLARA 20 BİN LİRAYA KADAR FAİZSİZ BORÇ PARA! 

13 Ocak 2023 tarihine kadar düzenlenen kampanya ile Akbank mobil uygulama üzerinden ilk kez müşterisi olan kişilere 20 bin liraya kadar faizsiz borç para vereceğini ilan etti. Düzenlenen kampanya hakkında yapılan açıklamada "Mobilden Akbanklı Olanlara Toplam 20.000 TL’ye varan %0 Faiz! 10.000 TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 6 ay vadeli taksitli avansı %0 faizle kullanmak için hemen mobilden Akbanklı ol" ifadelerine yer verildi. Sıfır Faizli Toplam 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası adı verilen kampanyada başvurular başladı. 

Akbank'tan yeni banka hesabı açanlara faizsiz 20.000 TL teşekkür kredisi!

AKBANK FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NERDEN, NASIL YAPILIR?

Özel bankaların kredi kampanyaları ile cazip fırsatlar sunulurken Akbank ihtiyaç kredisi paketinde son başvuru tarihi 13 Ocak 2023 olarak belirlenirken başvurular ise sadece Akbank mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek. Akbank mobil uygulama üzerinden başvuru yapmak için akıllı cep telefonuna uygulamayı indirmeniz yeterli olacak. 

Ardından uzaktan müşteri edinimi adımlarını tamamlayacaksınız. Müşteri olduktan sonra ise 10 bin liraya kadar faizsiz 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ile 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans olmak üzere başvuru yaparak sıfır faizli ödemenizi alabileceksiniz. Hem faizsiz kredi hem de faizsiz taksitli nakit avans işlemleri de mobil uygulama üzerinden yapılacak.