Emeklilere 20.000 TL sürprizi! Halkbank promosyon kampanyasını genişletti!

Emeklilere promosyon ödemesi yapan bankaların rekabeti ile bu kampanyalar çeşitlendirilmeye devam ediliyor. Halkbank emeklilere maaş promosyonunun yanında ihtiyaç kredisi imkanı da sağlayan bankalar arasına girdi.
Emeklilere 20.000 TL sürprizi! Halkbank promosyon kampanyasını genişletti!

Türkiye’de emekli vatandaşlar için yüksek enflasyondan kaynaklı geçim sıkıntısı en önemli sorunlardan birisi oldu. 15 milyonu aşan emekli vatandaşların yarısından fazlası düşük maaş alıyorlar. Bu emeklilerin bütçelerinde büyük açıklar meydana gelirken emekli maaş promosyonları yardımcı bir gelir oluyor. Emekli maaş promosyonları için bankalar giriştikleri rekabette emeklilere önemli ödemeler yapıyorlar. Son dönemlerde bu kampanyaların çok kapsamlı bir bankacılık ürününe dönüştükleri görünüyor.

HALKBANK İKİ KAMPANYAYI BİRLEŞTİRDİ!

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile emekli ihtiyaç kredisi kampanyasını birleştiren Halkbank emekli müşterilere çok önemli ödemeler yapmayı vaat ediyor. Halkbank’ın emekli müşterilere yaptığı bu jest ile yaşanan nakit sorunu geçici olarak da olsa aşılabiliyor. Bu imkanlardan yararlanmak için ise yapılması gereken çok kolay bazı işlemler bulunuyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyasının imkanlarının sahibi olmak için emekli müşteri maaşını bu bankaya taşınmalıdır. Bu işlem tamamlandıktan sonra Halkbank ile emekli müşteri arasında promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmede taraflar maddi bir tazminat ile karşılaşmıyorlar. Emekli müşteri 3 yıl boyunca maaş hesabını Halkbank’ta tutmaya söz veriyor. Bunun karşılığında da banka tarafından müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında uyguladığı tarife belli oldu. Bu kapsamda emeklilere Halkbank tarafından maaşa göre promosyon ödemesi yapılıyor. 3.500 TL’ye kadar maaşı olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olanlara 4.500 TL, 10.000 TL ve üzerinde maaşı olan emeklilere 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE ÖZEL FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Emekli maaş müşterilerine Halkbank’ın sağladığı bir imkan da özel faizli ihtiyaç kredisi oluyor. Bu kapsamda emeklilere ihtiyaç kredisi kullanma imkanı veriliyor. Bu kredi için müşterilere aylık yüzde 1,69 oranında faiz uygulanıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere 15.000 TL’lik bir limit tanımlanıyor. 36 ay vadeli olan bu ihtiyaç kredisinin taksitleri müşterinin maaşından aydan aya kesilebiliyor.

Halkbank’tan 5.000 TL emekli maaş promosyonu alabilen emekliler 15.000 TL de ihtiyaç kredisi çekerek toplamda 20.000 TL ödemeyi hesaplarına aktarılmasını sağlayabiliyorlar.