Emeklilere 70 Bin TL destek! Halkbank'tan özel ucuz ihtiyaç kredisi!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen emeklilere son fırsatı Halkbank duyurdu. 70 Bin TL'lik kampanya açıklayan Halkbank kredi maliyetlerine dair taksit tablosunu yayınladı.
Emeklilere 70 Bin TL destek! Halkbank'tan özel ucuz ihtiyaç kredisi!

Emekliler finansal olarak yaşadıkları gerilemeleri çözebilmek ve bütçelerini rahatlatabilmek için ek kaynak ihtiyacı içerisine girdiler. Bütçelerin dengelenebilmesi için ise ihtiyaç kredileri imkan sağlayabiliyor. Ancak her bankadan ihtiyaç kredisi kullanmak ekonomik olarak kazanç sağlamayabiliyor. Yüksek maliyetle kredi veren bankalardan ihtiyaç kredisi çeken emekliler için bu durum finansal felaket ile sonuçlanabiliyor. Bunun için de emekliler kendilerine en uygun imkanlarla ihtiyaç kredisi veren bankalara doğru yöneliyorlar. 

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ İLE FİNANSMAN DESTEĞİ

Halkbank bir kamu bankası olarak uzun yıllardır emekli müşterilere hizmet ediyor. Hatta emekli maaş promosyonunu asgari seviyeden ödemesine karşın yine de Türkiye'de en çok emekli müşteriye sahip bankalar arasında Halkbank da bulunuyor. Emekli müşterilere uygun imkanlarla ihtiyaç kredisi veren Halkbank yine buna yönelik bir kredi kampanyası ile ses getirdi. Emeklilerin yaşadıkları tüm finansman sorunlarına Halkbank tarafından çözüm üretebilecek bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı.

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında emekli müşteriler maaşları bu bankaya taşıyarak bir ihtiyaç kredisi avantajı elde ediyorlar. Müşterilere düşük faizle ihtiyaç kredisi kullandıran Halkbank çok açık bir maliyet avantajı vaat ediyor. Son günlerde bankalar ihtiyaç kredisi vermekte çeşitli zorluklar çıkarırken Halkbank'ın emekli müşterileri için kredi muslukları açıldı. Üstelik diğer bankalara göre çok daha düşük faiz oranları ile bu krediler kullanılabiliyor. 

Halkbank müşterisi emekliler çekecekleri ihtiyaç kredisi için 36 aya kadar vade imkanı da kullanabiliyorlar. Bu şekilde 3 yıla yayılan kredi taksitleri daha ödenebilir oluyor. Emeklilerin çok yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi taksiti ödeme imkanları bulunmuyor. Ancak 3 yıla yayılan kredi taksitlerinde bir miktar daha makul tutarlar görülebiliyor. 

Emekli müşteriler bu ihtiyaç kredisinin yanında bir de Halkbank'tan maaş promosyonu da alabiliyorlar. Bu çerçevede maaş miktarlarına göre değişmekle beraber emekli müşterilere 5.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılabiliyor. 

70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

Emeklilere 70 Bin TL destek! Halkbank'tan özel ucuz ihtiyaç kredisi!

Halkbank'ın emekli müşterileri aylık yüzde 1,69 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli 70 Bin TL kredi kullanılması durumunda aylık 3.748 TL kredi taksiti ödenmesi gerekiyor. Kredinin toplam maliyeti ise 89.959 TL oluyor.