Emeklilere 7.500 TL piyangosunda son fırsat! ING Bank başvuranın parasını hesaba yatırıyor!

ING Bank’ın emekli kampanyasına son güne giriş yapılıyor. Emekliler ING Bank’a başvuru yapmaları halinde hem 7.500 TL ödeme alabiliyorlar hem de ucuz ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.
Emeklilere 7.500 TL piyangosunda son fırsat! ING Bank başvuranın parasını hesaba yatırıyor!

Türkiye’de emekliler için bankalar Ocak ayı fırsatlarını kullanımdan kaldırmaya hazırlanıyorlar. Emekli maaş promosyonları ile rekabet içerisinde olan bankaların bu rekabetinde biraz yavaşlama gözlemleniyor. Önceki aylarda rekabet daha yüksek seviyede yaşanırken artık bankalar da bu konuda çok istekli değiller. Bu durumda ise olan emeklilerin ek geliri şeklinde değerlendirilen promosyon tutarlarına oldu.

10 BİN TL SINIRINA DAYANMIŞTI!

SGK tarafından emekli maaş promosyonu asgari ödeme tutarları belirlenmeden önce özel bankalarda emekli maaş promosyonları 10 Bin TL’yi bulmuştu. Ancak bu süreç uygulamanın başladığı 1 kasım 2022 tarihinden itibaren sekteye uğradı. Bankalar emekli maaş promosyonlarında rekabeti yavaşlattılar ve en yüksek emekli maaş promosyonu 7.500 TL ile sınırlandırıldı. Enflasyonun yükselmesine rağmen bu tutar kolay kolay yükseltilmiyor. Üstelik çoğu banka da asgari tutarlardan ödeme yapıyor.

EYT BEKLENTİSİ ŞİMDİLİK SONUÇ VERMEDİ!

EYT’lilerin devreye girecek olması ile emekli maaş promosyonlarında yükselişler olması bekleniyordu. Hatta bankacılık kaynakları bu konuda olumlu bazı kulis haberleri veriyordular. Şu ana kadar bu konuda da bir yeni gelişme olmadı. Bankalar emekli maaş promosyonlarında yeni bir rekabete adeta kendilerini kapattılar. Bu görüntü devam ederse EYT’lilerin bekledikleri emekli maaş promosyonu kampanyaları gelmeyecek.

ING BANK ZİRVEDE!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları içerisinde ING Bank’ın önemli bir yeri bulunuyor. Bu banka tarafından emeklilere 7.500 TL’ye kadar ödeme yapılıyor. Ancak emeklilerin alacakları maaş promosyonları maaş tutarlarına göre şöyle belirleniyor:

-10.000 TL ve üzeri emekli maaşı olanlara 7.500 TL
-7.500 TL ile 10.000 TL arası emekli maaşı olanlara 6.750 TL
-3.500 TL ile 7.500 TL arası emekli maaşı olanlara 5.250 TL
-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 4.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

31 OCAK SON GÜN!

ING Bank’tan emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyen emeklilerin 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekecek. Şubat ayının girmesiyle kampanya sona erecek ve bu ödemeler yapılmayacak. ING Bank yeni ayda emekli maaş promosyonu için bir kampanya daha açıklayacak ama bu kampanyanın daha iyi şartlarda olacağının garantisi bulunmuyor. Ayrıca mevcut kampanyadan yararlanan müşterilere ING Bank aylık yüzde 1,39 faizle ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu.