Ev sahibi kiracı fark etmez dertten kurtulacaksınız! En az bir fatura bile ödeyene 300 TL İADE

Artan fatura giderleri vatandaşların bütçelerini zorluyor. Hayat telaşından fatura takibi yapmakta zorlanan pek çok vatandaş da faturalarının zamanını geciktiriyor ve gecikme faizi ödüyor. Bu mağduriyeti önlemek isteyen Finansbank'tan da açıklama geldi.
Ev sahibi kiracı fark etmez dertten kurtulacaksınız! En az bir fatura bile ödeyene 300 TL İADE

Fatura giderleri artamaya devam ederken havaların soğuması ile birlikte doğal gaz gideri de vatandaşın gider bütçesine eklendi. Kombilerin açılması ile elektrik faturalarında da artış gözlenirken günlük yaşamın telaşı içerisinde faturaların da son ödeme tarihleri fark edilmeden kaçırılabiliyor. Üst üste eklenen zamların da etkisi ile yükselen faturalar vatandaşın belini bükmeye devam ederken vatandaşı rahatlatacak bir kampanya duyuruldu.

Bankalar müşterileri için çeşitli kampanyalarını açıklamaya devam ederken bu kez fatura ödemeleri hakkında alınan yeni karar duyuruldu. Bankalar düzenli olarak su, elektrik, doğal gaz, internet, telefon gibi fatura ödemesi olan vatandaşlara başvuru yapmaları ve şartları taşımaları dahilinde para iadesi yapılacağını duyurdu. Düzenlenen kampanya kapsamında başvuru yapan kişilere hediye para iadesi yapılacağı açıklandı. Konuyla ilgili QNB Finansbank'tan açıklama geldi.

QNB FİNANSBANK OTOMATİK ÖDEME KAMPANYASI

QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden otomatik ödeme talimatı verecek müşterileri için kampanyasını açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-11-25-005749.png''Her Yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatınıza 100 TL ParaPuan, toplamda 300 TL'ye varan ParaPuan kazanma fırsatı!'' diyen Finansbank, ''CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 TL olmak üzere, toplamda 300 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!'' ifadelerine yer verdi. Kampanya koşulları da duyuruldu.

ekran-goruntusu-2023-11-25-005752.png

QNB FİNANSBANK 300 TL KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyanın 30 Kasım tarihine kadar CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabı üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli olduğu bildirildi. Bununla beraber diğer koşullar da şöyle sıralandı;

  • Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
  • Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL olmak üzere, toplamda en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.
  • Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 31 Mayıs 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir.

ekran-goruntusu-2023-11-25-005806.png

  • Hesaptan verilen talimatlar için 29 Aralık 2023 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Ocak 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.
  • Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.
  • Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.
  • Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır.

ekran-goruntusu-2023-11-25-005810.png

Otomatik ödeme talimatı vererek 300 TL hediye para kazanmak için QNB Finansbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Emlak365.com