Garanti BBVA kampanyayı patlattı! Sıfır araç almak isteyenlere Şimdi al Ekim 2023'te öde 6 ay ertelemeli taşıt kredisi

Mart ayına özel sıfır araç fiyatları ve kampanyaları açıklanırken sıfır araba almak isteyen kişilere yönelik olarak Garanti BBVA Bankası tarafından 6 ay ertelemeli araç kredisi müjdesi verildi.
Garanti BBVA kampanyayı patlattı! Sıfır araç almak isteyenlere Şimdi al Ekim 2023'te öde 6 ay ertelemeli taşıt kredisi

Garanti BBVA kampanyayı patlattı! Sıfır araç almak isteyenlere Şimdi al Ekim 2023'te öde 6 ay ertelemeli taşıt kredisi - Araba sahibi olmak yükselen fiyatlar nedeni ile zorlaşırken araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Garanti BBVA Bankası tarafından yeni sıfır araç kampanyası duyuruldu.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Bankası ile en çok satılan sıfır araba markaları arasında yer alan Hyundai ile yapılan ortak kampanya ile sıfır araç almak isteyenlere özel taşıt kredisi fırsatı sunuldu. Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler diledikleri takdirde araçlarını hemen alırken ödemesine ise Ekim ayında yani tam 6 ay sonra başlayabilecekler! 

HYUNDAİ ŞİMDİ AL EKİM 2023'TE ÖDE FIRSATI İLE SIFIR ARAÇ SATIYOR! 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere yönelik olarak şartlar açıklanırken Hyundai bir kere daha Mart ayının en iddialı kampanyalarından birine imza atmayı başardı. Hyundai tarafından yapılan açıklamada Hyundai i10, Hyundai Elantra ve Hyundai Bayon modellerine yönelik olarak 6 ay ertelemeli kredi verileceği ifade edildi. 

Garanti BBVA kampanyayı patlattı! Sıfır araç almak isteyenlere Şimdi al Ekim 2023'te öde 6 ay ertelemeli taşıt kredisi

Kampanyanın açıklama bölümünde ise "Kampanya 31.03.2023 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Şimdi alın, Ekim 2023'te ödemeye başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,99'dan başlayan faiz oranları ile, Yapı Kredi tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,99'den başlayan faiz oranları ile, TEB Oto Finans tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,99'dan başlayan faiz oranları ile yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kullanımlarında sunulmaktadır.

  Belirtilen ertelemeli kredi kampanyası faiz oranı, TEB Oto Finans tarafında Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir" denilerek Garanti BBVA tarafından 6 ay ertelemeli kredi çekilebileceği ifade edildi. Düzenlenen kampanyadan yararlanarak araç alan kişiler belirlenen modeller için ilk taksit ödemesine Ekim ayında başlayacaklar.