Günde 21 TL ödemek yeterli! İş Bankası kabul eden herkese 15 Bin TL veriyor!

İş Bankası tarafından müşterilere finansman destekleri verilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda müşteriler İş Bankası'ndan günde 21 TL taksitle 15 Bin TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.
Günde 21 TL ödemek yeterli! İş Bankası kabul eden herkese 15 Bin TL veriyor!

İhtiyaç kredisi çekmek için banka banka araştırma yapanlara fırsat duyurusunu İş Bankası yaptı. İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi teklifini değerlendirenler anında finansman sorunlarını çözüyorlar. Acil para arayanlar için çok önemli bir teklif yapan İş Bankası müşterilerin başka bankaya gerek kalmadan nakit erişimini sağlıyor. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İş Bankası tarafından verilecek olan ihtiyaç kredisi ile alakalı olarak kampanya açı9klaması yapıldı. Bu açıklamada yer verilen bilgilere göre İş Bankası'nın bankacılık kanalları üzerinden başvuruda bulunan müşteriler ihtiyaç kredisini avantajlı imkanlar ile kullanabilecekler. 

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasını BBDK'nın talimatlarına uygun bir şekilde şekillendirdi. Bu kapsamda 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu vade sınırlaması kredi tutarına göre değişiyor. 50 Bin TL'ye kadar olan krediler 36 aylık vade süresine yayılabiliyor. Ancak daha yüksek tutarlarda ihtiyaç kredisi talep eden müşteriler olabiliyor. Onlara da 50 Bin TL ile 100 Bin TL sınırları arasında 24 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Bu limitle de yetinmeyenler 100 Bin TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak isterlerse bu krediler de en fazla 12 ay vadeli olarak verilebiliyor. 

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizi de açıklandı. Buna göre müşteriler kredi kullanmaları durumunda aylık yüzde 1,95 faiz ile karşılaşıyorlar. Özel bankalar arasında karşılaştırma yapıldığında avantajlı sayılabilecek bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekmek bir avantaj sağlayabiliyor. Bu avantajı değerlendirmek isteyenlerin İş Bankası'na ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmaları gerekiyor. 

GÜNDE 21 TL TAKSİT İSTENİYOR!

Günde 21 TL ödemek yeterli! İş Bankası kabul eden herkese 15 Bin TL veriyor!

İş Bankası tarafından kredi maliyet tablosu da yayınlandı. Buna göre ihtiyaç kredilerine aylık yüzde 1,95 oranında faiz uygulanıyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekilmek istendiğinde günde 21 TL yani ayda 630 TL taksit ödeyerek İş Bankası'ndan toplamda 15 Bin TL ihtiyaç kredisi çekiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 22 Bin TL oluyor.