Halkbank kartı olanlar dikkat! Sözünüze anında 2 bin TL ParafPara hediye verilecek

Halkbank kredi kartı olan vatandaşlar için 2 bin TL'ye varan ParafPara kazanma fırsatı sunuluyor.
Halkbank kartı olanlar dikkat! Sözünüze anında 2 bin TL ParafPara hediye verilecek

Halkbank kartı olanlar dikkat! Sözünüze anında 2 bin TL ParafPara hediye verilecek: Halkbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kampanyasına göre alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazarak boşluk bırakır katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyadan elde edilecek ParafPara tutarı 5 bin TL için 400 TL olmakla birlikte 10 bin TL için bin TL, 15 bin TL için bin 500 TL ve 20 bin TL için ise 2 bin TL ParafParadır. Müşteri sözlerden sadece birini seçerek kampanyaya katılabilir.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Müşteri tarafından kazanılacak olan ParafPara tutarı 12 ekstra dönemi boyunca her ekstre döneminde verilen harcama sözü kadar alışveriş yapılması ile peşinen ve aynı zamanda tek seferde olmak üzere kayıtlı karta yüklenecektir. Kampanyaya katılım sağlamak için SMS'in bankada kayıtlı olan telefon numarasından gönderilmesi gerekmektedir. Para Mobil'den atılım alınmayacaktır. 

Halkbank kartı olanlar dikkat! Sözünüze anında 2 bin TL ParafPara hediye verilecek

Kampanyaya katılım sağlamak için söz konusu SMS'ten herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir. Bununla birlikte kampanya kayıttan sonraki ilk ekstre kesimi ile başlamaktadır. 12 ekstre dönemini kapsayacaktır. Örneğin 15 Şubat tarihinde kampanyaya katılan bir müşterinin ilk ekstresi 20 Şubat tarihinde kesiliyorsa bu durumda 21 Şubat itibari ile yapılan alışverişler harcama sözü tutarına dahil olmaktadır.