Halkbank'tan kadınlara özel destek kredisi! Sıfır faizli 500.000 TL kredi o şartla verilecek

Halk Bankası girişimcilik kredisi paketleri tüm hızı ile devam ederken kadınlara özel sıfır faizli destek kredisi paketi açıklandı. Kredi ile kadınlara faizsiz nakit para desteği açıklandı.
Halkbank'tan kadınlara özel destek kredisi! Sıfır faizli 500.000 TL kredi o şartla verilecek

Halkbank'tan kadınlara özel destek kredisi! Sıfır faizli 500.000 TL kredi o şartla verilecek - Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank destek kredisi paketleri ile elini taşın altına koymaya devam ediyor. Düzenlenen kredi paketinden yararlanan kadınlar aranılan şartları taşımaları durumunda sıfır faizli kredi çekebilecekler. 

Kredi paketi sayesinde kadınların iş hayatına dönmeleri, üretimi desteklemeleri ve kendi ekonomik bağımsızlıklarını kazanma imkanı sunulacak. Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli ESKKK Kredisi paketi ile aranılan şartları taşıyan kadınlara faizsiz nakit para desteği ile kendi işlerini kurmaları ya da kurmuş oldukları işlerini büyütme imkanı sağlanacak. 

HALKBANK KADIN GİRİŞİMCİLERE FAİZSİZ DESTEK KREDİ VERİYOR. 

Halk Bankası tarafından kadın girişimcilere destek kredisi paketi için yapılan açıklamada kullandırılacak kredi limitleri şu şekilde açıklandı;

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan 35 yaşını doldurmamış girişimciler için azami kredi limiti 300 bin TL’dir.

En az 1 yıllık ustalık belgesine sahip ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kuran girişimciler için azami kredi limiti 500 bin TL’dir.

Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi girişimcilere azami kredi limiti 500 bin TL’dir.

HALKBANK KADIN GİRİŞİMCİ KREDİSİ KİMLERE VERİLİR, KİMLER SIFIR FAİZLİ DESTEK KREDİSİ KİMLER ÇEKEBİLİR?

“3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu” kapsamında, kredi başvuru tarihi itibarıyla en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olanlar.

Ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni bitirenler.

KOSGEB tarafından onaylanan projelerini bankamıza sunan, kredi başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci esnaf ve sanatkârlar.

Bazı kredi paketlerinde 6 ay ertelemeli kredi desteği de sağlanırken kredi başvuruları Halkbank şubeleri üzerinden yapılabilecek. Kredi başvurusu şartları için aranılan kriterleri taşıyan kişilere verilecek olan nakit para desteği sayesinde kadınlar kendi işlerine sahip olabilecekler.