İş Bankası emekli maaş promosyonu paketi açıklandı! Emeklilere 17.500 TL nakit ödeme yapılıyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında yeni bir döneme girildi. Bankalar kampanyaları paket şeklinde açıklamaya başladılar. İş Bankası da emeklilere 17.500 TL’lik bir paket duyurusu yaptı.
İş Bankası emekli maaş promosyonu paketi açıklandı! Emeklilere 17.500 TL nakit ödeme yapılıyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak yaşanan son gelişmeler çok yakından takip ediliyor. Bankalar emekli maaş promosyonu ödeme miktarları ile aylardır rekabet ediyordular. Ancak bu rekabet son aylarda bir miktar duruldu. Emeklilere verilen maaş promosyonlarında bankalar arasında çok fark kalmadı. Onun yerine bankalar bir ket halinde emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapmaya başladılar.

İŞ BANKASI EMEKLİ PAKETİ!

İş Bankası tarafından açıklanan emekli paketi iki ayrı aşamadan oluşuyor. İlk aşamada emekli maaş promosyonu kampanyası yer alıyor. Bu kampanya kapsamında emeklilere maaşlarını İş Bankası’nda taşımak ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya maaşını taşımama sözü şartıyla emekli maaş miktarlarına göre çeşitli emekli maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor.

İş Bankası’nın son güncellemesine göre emeklilere maaş promosyonu kampanyası ile 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor. Ancak bu promosyonu her emekli alamıyor. Maaş miktarlarına göre maaş promosyonları da değişiklik gösteriyor.

İş Bankası emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL’nin üzerinde maaşı olan emeklilere 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu promosyon ödemeleri gerekli şartları karşılayan tüm emeklilere veriliyor.

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ!

İş Bankası’nın emekli paketinin ikinci kısmını ise ihtiyaç kredisi oluşturuyor. İş Bankası tarafından emekli müşterilere çok özel bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu ihtiyaç kredisini kullanan emekliler çok önemli bir finansal kaynağa erişebiliyorlar. İş Bankası normal ihtiyaç kredisi kampanyasında şu anda müşterilere 36 ay vadeli kredilerde aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi uyguluyor. Emeklilere ise daha düşük bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriliyor.

Maaşını İş Bankası’na taşıyarak emekli maaş promosyonu kampanyasına katılan emekli müşterilere İş Bankası tarafından 10 Bin TL de düşük faizli ihtiyaç kredisi tanımlanıyor. Emekli müşteri istediği an bu ihtiyaç kredisini çekebiliyor. Böylelikle İş Bankası’nın emekli paketi toplamda 17.500 TL’yi buluyor.